BREAKING NEWS

FOTO EXCLUSIV – Fotbalistul CFR-ist Răzvan Horj implicat într-un accident în Maramureș (ACTUALIZARE)

acc-valeni-jpg6Fundasul central al echipei CFR Cluj, Razvan Horj (din Moisei) a fost implicat in urma cu putin timp intr-un accident rutier pe raza localitatii maramuresene Valeni. Nefericitul eveniment s-a produs la o zi dupa e fotbalitul maramureșean a împlinit 21 de ani.


Din primele informații reiese faptul că fotbalistul circula cu bolidul de lux prin localitatea Văleni, unde a lovit un autoturism marca Matiz. Apoi masina a acrosat o fetita aflata pe marginea drumului.
Se pare ca fotbalistul ar refuza sa fie testat cu aparatul etilotest. Asta sustin martorii de la fata locului. Politistii nu au oferit deocamdata informatii oficiale.


Actualizare 1
acc-valeniApartinatorii fetitei accidentate i-au cerut socoteala fotbalistului maramuresean si au fost la un pas sa il agreseze!


Actualizare 2
Fotbalistul Razvan Horj a declarat in exclusivitate pentru www.vasiledale.ro:

Am fost testat cu aparatul etilotest rezultatul inregistrat fiind zero. Acum sunt la spital pentru probele de sange. Am colaborat si voi colabora cu politia„.

Actualizare 3
In urma accidentului au rezultat patru victime. Doua persoane ranite din autoturismul Matiz au fost transportate la Spitalul Sighetu Marmatiei. Fetita de 12 ani ce iesea si o femeie de 54 ani care ieseau dintr-o curte au fost si ele rănite. Din pacate grav. Aceasta a fost transferata imediat la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare cu fracturi deschise.

Actualizare 4 – IPJ Maramureș

Ieri după-amiază, în jurul orei 17.30, poliția a fost sesizată că pe DJ 185 a avut loc un accident de circulație soldat cu rănirea a patru persoane. Cercetările efectuate de polițiști au stabilit că, un tânăr de 21 de ani, din Moisei, aflat la volanul unui autoturism, nu a adaptat viteza la condițiile unui carosabil umed și într-o curbă la dreapta a pătruns pe contrasens. Astfel, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un sighetean în vârstă de 24 de ani, pe care l-a proiectat într-o grădină. Apoi, a accidentat o femeie în vârstă de 58 de ani și o fetiță de 12 ani, din Văleni, care se deplasau în calitate de pietoni și a acroșat un alt autoturism care circula din sens opus.

15592361_10207639108526818_1963609686_nÎn urma accidentului, șoferul din Sighetu Marmației și o pasageră în mașina condusă de acesta, femeia și fetița din Văleni, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest și s-a constatat că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Actualizare 5 – Declarație Răzvan Horj (astăzi 19, decembrie 2016)

15666030_10207639108486817_1996776806_n„Veneam de la Baia Mare și mergeam spre casa, la Moisei. La ieșire din Barsana era o curba destul de mare și dintr-o data mi-a apărut autoturismul Matiz pe partea mea de mers. Am încercat sa îl evit dar nu am avut nicio șansa.
Nici nu am avut viteza, dacă aveam viteza cum spune lumea îl loveam frontal. Cel de-al doilea șofer implicat în accident a declarat că nu a văzut nimic, deși era în spatele Matiz-ului. Majoritatea celor de la fața locului erau supărați. Îi înțeleg! Dar trebuie și ei să înțeleagă că nu eu am fost vinovat de producerea accidentului” a declarat fotbalistul maramureșeean Răzvan Horj.

Vom reveni cu detalii

Te-ar putea interesa si

APEL UMANITAR: 3 copilași din Mesteacăn au rămas fără mamă iar casa a fost cumpărată prin bancă (actualizare)

Vasile Dale

MĂSURI DE PREVENIRE: Mall-urile din Baia Mare vor fi închise sâmbătă şi duminică

Redactie

Sindicatul din învățământul preuniversitar Spiru Haret Maramureș protestează în 13 şi 14 decembrie

Redactie

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.