BREAKING NEWS

DROGURI ÎN MAȘINĂ: Depistat în trafic de poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare cu 117 km/h în Baia Mare

echipaj-politieUn băimărean de 27 de ani a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism cu 67 km/h peste limita legală. La controlul autoturismului poliţiştii au găsit mai multe plicuri cu substanţă susceptibilă a fi cannabis.

Ieri, 10 octombrie, în jurul orei 12.00, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe strada Electrolizei din municipiu, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au înregistrat cu aparatura radar din dotare un autoturism care se deplasa cu o viteză de 117 km/h.

Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia şi au reuşit prinderea conducătorului auto pe strada Luminişului din Baia Mare. Şoferul a fost identificat în persoana unui băimărean de 27 de ani. El a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului. De asemenea, i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei sau consumului de substanţe psihoactive.



În urma controlului autoturismului, poliţiştii au găsit mai multe plicuri ce conţineau substanţă de culoare verzuie, suspecte a fi droguri. Poliţiştii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Maramureş au ridicat în vederea confiscării plicurile şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Doi bărbaţi din Ocna Şugatag s-au bătut cu bâtele pentru o mejdă (ACTUALIZARE)

Redactie

VIDEO: Impact violent între un BMW și o autoutilitară lângă o benzinărie de la Hideaga

Vasile Dale

Poliţiștii sunt aproape de identificarea criminalului Esterei, fetiţa de 5 ani ucisă în Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult