BREAKING NEWSEveniment

BRACONAJ – Vânători prinși de polițiștii din Tg. Lăpuș după ce au împușcat ilegal un căprior. Cine sunt? (GALERIE FOTO)

15128683_1095596470508920_1163809547_nÎn urma unui control efectuat în trafic, poliţiştii din Târgu Lăpuş au depistat trei bărbaţi care transportau cu autoturismul un căprior împuşcat ilegal. Persoanele identificate sunt cercetate sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Azi-noapte, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe D.J. 109 F, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe raza oraşului Târgu Lăpuş. Deoarece conducătorul auto nu a oprit la semnalele efectuate, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia. În localitate Dămăcușeni, autovehiculul s-a lovit de un cap de pod fiind avariat. La scurt timp, poliţiştii au identificat şoferul, H.I., de 37 de ani din Dămăcuşeni, precum şi pe H.I., în vârstă de 24 ani, şi N.I. în vârsta de 42 de ani, ambii din Rogoz, pasageri în autoturism. Unul dintre ei, C.I., din Rogoz este vânător din anul 2013 în fondul privat AVPS Diana Transilvania.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii au găsit o armă de vânătoare şi cinci cartuşe iar în portbagajul maşinii un căprior împuşcat.

15057914_1095596473842253_183849026_nDin primele verificări efectuate poliţiştii au constatat că animalul a fost împuşcat ilegal pe fondul de vânătoare Coroieni, fără să existe o autorizaţie de vânătoare în acest sens, iar arma era deţinută legal.



Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: O gospodărie din Groșii Țibleșului a fost incendiată de persoane necunoscute

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV – MISIUNE SALVAMONT: O fetiță de 12 ani din Cehia găsită și salvată din munți de un grup de motocicliști din zona Lacului Vinderel

Vasile Dale

PRIMUL ACCIDENT MORTAL DIN ACEST AN ÎN JUDEŢ: Un pieton a murit după ce a fost lovit de o maşină. Şoferul a fugit de la faţa locului

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult