BREAKING NEWSEveniment

EXCLUSIVITATE – Un baiat de 16 ani din Fărcașa și-a împușcat accidental prietenul cu arma de vânătoare a tatălui (VIDEO)

16295423_1573908539293721_629610520_nIncident grav in urmă cu puțin timp la Fărcașa. Un băiat în vârstă de 16 ani și-a împușcat accidental prietenul lui, în vârstă tot de 16 ani, cu arma de vânătoare a tatălui său.

Din sursele noastre se pare că băiatul din curiozitate a luat pușca si s-ar fi jucat cu ea. Accidental a descărcat-o direct în piciorul prietenului său de aceeași vârstă

Minorul a fost preluat de echipajul SMURD si este în drum spre Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Polițiștii din Fărcașa sunt la fața locului și au demarat o anchetă. Se va urmări și dacă proprietarul armei o păstra în condițiile prevăzute de lege.

ACTUALIZARE 1

„Colegii de la Serviciul Arme Exploziviși Substanțe Periculoase împreună cu colegii de la Secția 3 Fărcașa desfășoară cercetări la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul” a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE 2

Băiatul rănit a fost operat de urgență la Spitalul Județean Baia Mare. A avut mare noroc a fost împușcat la doi centimetri de artera femurală. „În urma operației a fost stabilizat. O alică i-a rămas în picior însă este bine” au declarat medicul de gardă.

La Fărcașa, la sediul poliției au fost audiate toate persoane implicate în acest incident. S-a deschis dosar penal pe numele tânărului de 16 ani dar și pe numele tatălui acestuia.

Te-ar putea interesa si

PROFESIONALISM: Un poliţist din Baia Sprie a salvat viaţa unui om

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Încă o maşină incendiată pe strada Păltinişului din Baia Mare – ACTUALIZARE

Redactie

VEZI RESTRICŢIILE: Ocna Şugatag, Bogdan Vodă şi Vima Mică intră în carantină de weekend

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.