BREAKING NEWS

Băimărean beat la volan și căvnicar fără permis, prinși în Baia Mare

etilotest-2Polițiștii de la Biroul Rutier Baia Mare au depistat în trafic un tânăr în vârstă de 27 ani Baia Mare care conducea un autovehicul pe bd Unirii.

Deoarece polițiștilor li s-a părut ceva suspect la modul în care era condus autovehiculul acesta a fost oprit pe strada George Coșbuc din Baia Mare.

Cel de la volan a prezentat un permis de conducere eliberat de autoritățile engleze. Cum șoferul prezenta halenă alcoolice, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul înregistrat fiind de 0,70 mg/l alcoool pur în aerul expirat. A fost condus la spitalul Județean Baia Mare unde i-au fost recoltate probe de sânge.

Totodată pe numele lui a fost întocmit dosar de urmărire penală.

Un alt șofer în vârstă de 30 ani din Cavnic a fost oprit în trafic tot în Baia Mare.  Acesta conducea un autoturism înmatriculat în Franța, însă nu poseda permis de conducere. Si pe numele lui a fost întocmit dosar penal.

Te-ar putea interesa si

Percheziții DNA în vama Petea din Satu Mare, după ce mii de certificate false de vaccinare au fost emise. Suspiciuni că ar fi implicați și angajați ai CJ și DSP Satu Mare

Vasile Dale

205 români au murit infectați cu coronavirus

Vasile Dale

BAIA MARE: Noaptea Muzeelor (galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.