BREAKING NEWS

INFRACȚIUNI LA GRĂMADĂ – Șmecheraș din Ploiești prins de polițiști în Baia Mare

criculatie frantaPolițiștii de la Biroul Rutier au oprit la intersecția bulevardelor București cu Republicii un autoturism ce avea aplicate plăcuțe de înmatriculare eliberate de autoritățile franceze.

La volanul acestuia se afla un bărbat în vârsta de 32 de ani domiciliat în Ploiești. El a prezentat documentele de identitate dar și documentele autoturismului (talon de înmatriculare, cartea verde și asigurare – toate emise în Franța).

La o atentă verificare polițiștii au descoperit că autoturismul nu este înmatriculat, iar plăcuțele aplicate erau atribuite unui alt autoturism ce aparține unui cetățean din Ocna Șugatag. Mai mult, actele autoturismului erau falsificate.



În consecință pe numele ploieșteanului s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, fals si uz de fals. Cercetările continuă.

Te-ar putea interesa si

EFECTELE NINSORII ABUNDENTE: Maşini distruse în Baia Mare de zăpada căzută de pe balcoane şi de copaci rupţi de greutatea omătului

Vasile Dale

Galerie foto: Weekend-ul mașinilor ajunse prin șanțuri. Un adolescent de 18 ani rănit la Dămăcușeni

Vasile Dale

FOTO: Prins cu 109 km/oră în localitate, un maramureșean a făcut scandal coborând ”toți sfinții din cer pe pământ. A rămas fără permis pentru trei luni și 3.900 lei amendă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult