BREAKING NEWS

FABRICAT ÎN ROMÂNIA – Marea „asfaltare” a început în Baia Mare. Cârpeala cu…lopata (FOTO)

asfaltare bm (3)Străzile din municipiul Baia Mare arată în aceste zile ca după bombordament. Întreaga comunitate și-a arătat cu orice ocazie indignarea postând fotografii pe rețelele de socializare. Astăzi, în Vinerea Mare, zeci de muncitori (trei-patru, plus un băgător de seama ca să fim mai exacți, n.r.) strada George Enescu spre exemplu a fost pur și simplu „atacată” cu bitum și…lopeți.

Iarna trecută administrația locală a dormitat și a lăsat orașul îngropat în nămeți, utilajele de deszăpezire și materialul antiderapant au lipsit cu desăvârșire. Așadar nu prea înțelegem de unde au apărut atâtea cratere în partea carosabilă. Și totuși, toate șoselele din Baia Mare sunt pur și simplu „găurite”.

Și ca orașul să fie pregătit pentru Sfintele Sărbători de Paști municipalitatea a scos oamenii la muncă și au demarat acțiunea denumită „Marea Cârpeală”.



Astăzi spre exemplu strada George Enescu din Baia Mare a fost „atacată” din sud, din nord, din est și din vest de doi-trei muncitori și, așa cum era de așteptat, de un băgător de seamă. Înarmați până în dinți cu nelipsitele lopeți, cel puțin un muncitor a lovit vârtos bitumul aburind golind în craterele proaspăt frezate.

asfaltare bm (1)Nu au lipsit indicațiile prețioase primite de la băgătorul de seama dar și din partea celorlalți doi colegi de suferință din Vinerea Marea.

Și după ce au nivelat bitumul în cratere așa cum se cuvine, atât bravii muncitori dar mai ales băgătorul de seama, și-au tras nițel sufletul obosit după un așa efort supraomenesc depus în cele câteva minute de muncă. Muncitorii sprijiniți în cozile lopeților, iar băgătorul de seamă cu mâinile în buzunarele blugilor. Așa cum îi stă bine unui adevărat lider de echipă.

Fotografiile ne-au fost trimise de un cititor care dorește să mulțumească pe această cale tuturor celor care s-au gândit să le aducă o așa bucurie sufletească în preajma sărbătorilor de Paști.

Mulțumim iubiților conducători fără de care străzile din Baia Mare ar arata exact ca ulița principală din Iadăra„.

Te-ar putea interesa si

GRAV ACCIDENT ÎN ZONA AUTOGĂRII: Bărbat sprayat și luat pe capotă de un BMW sub ochii soției și copilului. Șoferul fugar nu a fost prins (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

AU VOTAT CUM LI S-A ”recomandat”, acum buni de plată: 21 consilieri locali obligați de instanță să achite daune uriașe firmei SC Pietrosul SRL! Sentința nu este definitivă

Vasile Dale

VIDEO: REABILITARE TERMICĂ DE MÂNTUIALĂ – 10.000 de euro sunt pagubele provocate de ploaie în apartamentul unui băimărean

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult