BREAKING NEWSEveniment

Tragedie: Soferul TIR-ului decedat pe DN1C va fi inmormantat vineri (FOTO/VIDEO)

Prietenii maramureseanului care a decedat luni seara pe DN1C in localitatea Capalna ne-au trimis cateva mesaje in care isi exprima regretul pentru cele intamplate. Pe de alta parte, politistii cred ca nenorocirea este foarte posibil sa se fi profus din cauza exploziei unui cauciuc.

” Adrian mi-a fost coleg de scoala Un om deosebit care nu te-a lasat la greu niciodata. O spun din proprie experienta. Recent am avut nevoie de ajutorul lui si n-a plecat de langa mine pana nu a vazut ca am rezolvat problema. D-zeu sa-l ierte si sa-l odihneasca. Poti scrie pe blogul tau asta. Vineri va fi inmormantarea si vor veni si fratii lui din strainatate” a fost unul dintre mesajele primite.

Va reamintim ca evenimentul rutier a avut loc putin dupa ora 21. Soferul TIR-ului, un barbat de 46 de ani din judetul Maramures transporta bauturi racoritoare pe directia Dej – Baia Mare. La intrare in Capalna, imediat dupa o curba, acesta a pierdut controlul asupra volanului, a parasit soseaua prin partea stanga, a rupt un parapet si o teava de gaz dupa care s-a oprit in mijlocul unei case. Impactul a fost atat de puternic incat locuinta a fost distrusa aproape in intregime, iar proprietarul acesteia a fost prins sub daramaturi.

La fata locului s-au deplasat de urgenta pompierii din Ileanda, dar si un echipaj SMURD. Intre timp, in sprijin au mai fost trimise doua echipaje medicale, unul de la Dej si altul de la Gherla. Pompierii au lucrat mai bine de o ora pentru a-l descarcera pe soferul de TIR prins intre fiarele contorsionate, dar din nefericire, acesta era mort deja. O alta echipa de pompieri au reusit sa il scoata din casa distrusa pe proprietarul acesteia, un barbat de 59 de ani din Cluj-Napoca, dar care isi petrecea adesea timpul in casa parinteasca din Capalna. Acesta a fost preluat de o ambulanta si transportat la Spitalul Municipal Dej.

Adrian avea 46 de ani,  din Baia Mare si era proprietarul firmei de transport. Acesta avea doua fete, de 17 si 23 de ani si se pregatea de nunta fiicei mai mare. Pana in momentul de fata nimeni nu isi explica cum s-a produs accidentul, dar si politistii tind sa creada ca a fost vorba de o explozie la unul dinctre cauciucuri, deoarece nu s-au gasit urme de franare. (Foto: dejeanul.ro)

Te-ar putea interesa si

ŞI-A BĂUT MINŢILE LA CASTANE: “Va curge mult sânge”, ameninţa un băimărean cu cuţitul (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Forza Zu se va organiza anul acesta în Baia Mare

Redactie

Inspectoratul școlar a făcut presiuni mari pe directorii de școli să elimine din opționalele alese de elevi pentru a face economie la salarii. Directorii, slugarnici, s-au conformat

Vasile Dale

1 mesaj

claudiu oros iunie 7, 2017 at 8:23 am

Adi era un om deosebit , un prieten adevarat, un familist exceptional am făcut armata împreună la pompieri ce să mai zic suntem șocați Dumnezeu sa.l odihnească în pace!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.