Eveniment

ORDINE PUBLICĂ: Adjunctul şefului Poliţiei Municipiului Baia Mare, comisar şef Ioan Marchiş, s-a pensionat

Comisarul şef Ioan Marchiş, a absolvit Scoala de Ofiteri Activi Bucuresti in anul 1987 In cei treizeci de ani de activitate si-a desfasurat activitatea atat la Politia Municipiului Baia Mare, in calitate de Sef Birou Ordine Publica, cat si ofiter specialist la Serviciul de Ordine Publica din cadrul I.P.J. Maramures.

De asemenea in perioada vietii de politist a fost sef al Politiilor orasenesti, Tg. Lapus, Cavnic si Seini. Din 01.05.2014 si-a desfasurat activitatea la Politia Municipiului Baia Mare in calitate de adjunct al sefului politiei, pe linie de ordine publica, fiind preocupat in permanenta sa fie in slujba cetateanului si de unde a pus capat carierei de politist prin pensionare.

In ultimii patru ani a fost Presedintele Clubului Sportiv Dinamo Maramures din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures, unde a organizat annual diferite competitii sportive, ocazionate de Ziua Politiei Romane si nu numai. A colaborat foarte bine cu presa atat in ceea ce priveste munca de politie cat si prin prezentarea rezultatelor sportive la nivelul clubului sportiv.

Te-ar putea interesa si

Drone de ultimă generație la Poliția de Frontieră Maramureș. Vizați sunt contrabandiștii de țigări ucrainene (FOTO)

Vasile Dale

ACTUALIZARE: O persoană a căzut în Săsar. Intervin pompierii

Redactie

Șeful Inspectoratului General al Poliției de Frontieră va fi demis după ce Cherecheș a fugit din țară

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.