BREAKING NEWSEvenimentTara Lapusului

TRAGEDIE LA RĂZOARE: Copil de 14 ani a fost scos mort din albia râului Lăpuş. A sărit de pe o stâncă (GALERIE FOTO/VIDEO)

Tragedie la Răzoare. Un băiat în vârstă de 14 ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost la scăldat împreună cu mai mulţi prieteni. Se pare că aceştia ar fi sărit de pe o stâncă în albia râului Lăpuş. Alexandru s-a dus la scăldat împreună cu mai mulţi prieteni. Părinţii acestuia erau la o nuntă.

Alarma a fost dată la 112 de ceilalţi prieteni ai băiatului de 14 ani, după ce acesta ar fi sărit de pe o stâncă şi nu a mai ieşit la suprafaţă.

La faţa locului s-au deplasat echipajele pompierilor militari din Târgu Lapuş, precum şi echipaje medicale. Pompierii au început căutările cu ajutorul unei bărci pneumatice. Acţiunea s-a desfăşurat în locul numit „Stan” din Răzoare. Alături de pompieri la acţiunea de căutare a lui Alexadru (foto: facebook.com) au participat zeci de oameni din sat, tineri, poliţişti, pompieri, precum şi nuntaşii.

Au reuşit să găsească trupul neînsufleţit al minorului pe care l-au adus la mal. Cadavrul micuţului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală, urmând a se efectua necropsia şi a se stabili exact cauza decesului.

Poliţiştii din Târgu Lăpuş au deschis o anchetă în acest caz.

ACTUALIZARE: Operațiune de căutare a unui copil în Cheile Lăpușului

Duminică, 2 iulie, în jurul orei 16.30, un apel la 112 anunța că un copil în vârstă de 14 ani , care a plecat la scăldat în râul Lăpuș,împreună cu un grup de prieteni, în zona Cheilor Lăpușului, nu a mai ieșit din apă.
Imediat, un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D., format din trei paramedici și alți patru pompieri militari de la Pichetul Târgu Lăpuș au plecat în căutarea copilului, dispărut într-o zonă greu accesibilă.
Spre locul respectiv s-au mai deplasat inspectorul șef al I.S.U. Maramureș, col. Mureșan Ioan-Daniel, (î) prim adjunct, mr. Zah Adrian, împreună cu alți patru subofițeri, cu o autospecială și o barcă.

Copilul a fost găsit în jurul orei 19, în albia râului, iar paramedicii-pompieri S.M.U.R.D. au început manevrele de resuscitare. Din pacate, in ciuda eforturilor acestora, copilul nu a mai putut fi salvat. (foto/video: ISU Maramureş)

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO – TRAGEDIE LA BORŞA: Un bărbat a murit după ce a căzut cu maşina de teren într-o râpă (ACTUALIZARE)

Redactie

NU PIERDE ULTIMA ȘANSĂ de a cumpăra cu 5% TVA un apartament cu 1, 2 sau 3 camere în noul complex LUCACIU RESIDENCE

Vasile Dale

E OFICIAL – RECUNOSC TOT CE AM SCRIS: Spitalul Județean de Urgență Baia Mare NU este în carantină

Redactie

2 mesaje

oana sebastian iulie 2, 2017 at 11:51 pm

Dumnezeu sal ierte

Raspunde
Coman vasile iulie 4, 2017 at 12:14 am

Dumnezeu să-l ierte

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.