BREAKING NEWSNational

TRAGEDIE: Trei adulţi şi un copil au murit la ieşirea din Livada după ce două maşini s-au ciocnit (FOTO-VIDEO)

UPDATE ORA 14:58 – Copilul de cinci ani a murit. Astfel, bilanţul morţilor ajunge la patru. Este vorba despre copilul de cinci ani, două femei şi un bărbat.

UPDATE ORA 14:35 – Un elicopter SMURD este aşteptat la locul accidentului pentru a-l ridica pe copilul de cinci ani grav rănit.

ORA 14:20 – Trei persoane au murit într-un accident rutier, petrecut astăzi, la ieșirea din localitatea Livada înspre Negrești Oaș și un copil în vârstă de cinci ani este resuscitat.

Potrivit primelor informații, un autoturism în care se aflau trei persoane și un copil s-a lovit de un autoturism de teren. În urma impactului ambele mașini au ajuns în șanț.

La fața locului, ambulanțierii au constatat decesul celor trei pasageri din autoturism. În stare de inconștiență se află șoferul mașinii de teren și micuțul de cinci ani din celălalt autoturism. Este vorba despre un autoturim înmatriculat în Ungaria şi unul în judeţul Bistriţa Năsăud. Pompierii intervin pentru descarcerarea victimelor.

Sursa text, foto şi video – portalsm.ro.

https://www.facebook.com/PortalSM.ro/videos/1986732948019416/

ACTUALIZARE – ISU Satu Mare

Astăzi, în jurul orei 13:19, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier cu cinci victime, pe raza localităţii Livada. ​Gravitatea evenimentului a impus activarea Planului Roşu de Intervenţie, punându-se în aplicare etapa I a acestuia, la ordinul inspectorului şef al ISU Satu Mare. ​La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, patru ambulanţe tip S.M.U.R.D., care au intervenit în colaborare cu alte trei ambulanţe din cadrul serviciului de ambulanţă judeţean (S.A.J. Satu Mare).

​Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, în urma coliziunii a două autoturisme, au rezultat cinci victime dintre care trei persoane încarcerate între fiarele contorsionate ale maşinii. Victimele încarcerate au fost extrase din autoturism, însă prezentau lenziuni incompatibile cu viaţa, personalul medical fiind nevoit să le declare decedate. ​Din nefericire, un copil în vârstă de aproximativ cinci ani, care se afla în stop cardio respirator la momentul sosirii pompierilor, în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare de către personalul specializat, nu a supravieţuit. ​Pompierii, paramedicii şi personalul medical au intervenit şi pentru acordarea primului ajutor medical celeilalte victime, aceasta, ulterior fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare. (foto: ISU Satu Mare)

Te-ar putea interesa si

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: Fără penali în funcții publice!

Redactie

FOTO: Poluare accidentală cu ape de mină a râului Cavnic

Redactie

Refugiata din Ucraina care a murit la Tăşnad va fi înmormântată mâine

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.