BREAKING NEWSTara Codrului

DESCOPERIRE MACABRĂ: Un bătrân a fost găsit mort în gospodaria sa din Băseşti

Poliţiştii din Băseşti au fost alertaţi astăzi că într-o gospodărie situată pe raza comunei a fost găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de 81 ani.

Imediat s-a solicitat o echipă de criminalişti din cadrul IPJ Maramureş pentru a elimina orice fel de suspiciune în cauză.

În urma anchetei s-a stabilit faptul că pe cadavrul bărbatului nu există urme de violenţă, iar din locuinţă nu lipsesc lucruri. Urmează să se efectueze necropsia pentru a se putea stabili cauza decesului.



Deces suspect şi la Carei. Forţele de intervenţie ale Detaşamentului de Pompieri Carei au intervenit în cursul serii de ieri, în jurul orei 22:25 pentru facilitarea accesului în locuinţa unui careian deoarece exista suspiciunea că acesta ar fi decedat în locuinţă. ​ ​Pompierii militari au pătruns în apartament pe uşa acestuia, în dormitorul imobilului identificând un bărbat, în vârstă de aproximativ 54 de ani, care a fost declarat decedat de medicul de pe ambulanţa SAJ (Serviciul de Ambulanţă Judeţean) sosit la locul evenimentului.

Te-ar putea interesa si

Doi tineri drogaţi, depistaţi în zona Spitalului Judeţean de Urgenţă

Redactie

RUTIERE: Patru dosare penale întocmite pentru infracțiuni rutiere. Record la alcoolemie

Redactie

FOTO: Tehnicieni din Italia în vizită în comuna Mireșu Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult