BREAKING NEWSEveniment

ULTIMĂ ORĂ – Incendiu violent în Baia Mare. Flăcări uriaşe în spate la Maralibris (FOTO-VIDEO)

Un incendiu violent a izbucnit în urmă cu puţin timp la o firmă care se ocupă cu achiziţionarea de fier vechi, situată în spate la Maralibris pe bulevardul Bucureşti din Baia Mare.

Fumnul negru şi flăcările uriaşe se văd de la kilometri depărtare. Cititorii noştri ne-au trimis imagini foto şi video cu incendiul violent izbucnit.

Deocamdată nu se cunosc detalii despre modul în care a izbucnit focul a un depozit de anvelope. Pompierii din cadrul Detaşamentului „Ioan Marchis” Baia Mare intervin pentru stingerea focului.

Intervin mai multe echipaje: trei echipaje de pompieri, un echipaj SMURD, două echipaje de poliţie şi un echipaj al poliţiei locale.

 

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO/VIDEO – ECONOMIE LA DESZĂPEZIRE? Combustibil turnat din canistre în PET-uri de 5 litri la Sighetu Marmației (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

BAIA MARE: IMAGINI REVOLTĂTOARE! – Copil BRUSCAT și băgat în autospecială de un echipaj de poliție, pe strada Culturii (actualizare)

Vasile Dale

DEJA FENTEAZĂ LEGEA / ACTUALIZARE: Amendă uriaşă pentru PNL Maramureș, după ce liberalii au organizat un eveniment electoral pe domeniul public, fără să îl închirieze

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.