BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

AVEM REZULTATELE NECROPSIEI: Legiştii susţin că moartea adolescentului s-a datorat înecului

Medicii legişti şi poliţiştii criminalişti sunt aproape de finalizarea necropsiei adolescentului dispărut la Ocna Şugatag.

Rezultatele preliminare ale necropsiei sunt: decesul a survenit datorită asfixiei mecanice prin înec! Conform evaluării, corpul adolescentului nu prezintă leziuni interne şi externe. Cauza morţii este insuficienţă cardiorespiratorie acută. Acesta a rezultat în urma asfixierii mecanice prin submersie în apă (înec). Decesul a survenit în data de 8 iulie. Aşadar, în seara zilei de sâmbătă, la scurt timp după ce a părăsit grupul, spunând că doreşte să se răcorească.

Deocamdată nimeni din anchetă nu face precizări despre afirmaţiile făcute de familie, conform cărora ar fi fost descoperite urme de violenţă pe corpul adolescentului.

Vom reveni cu detalii

ANCHETĂ OCNA ŞUGATAG: Pe corpul adolescentului ar fi urme de violenţă. Familia susţine că ar fi fost ucis

ACTUALIZARE – ADRIAN GEORGEL VIDA A FOST GĂSIT! Cadavrul a fost scos din apa lacului. Poliţia de Frontieră l-a văzut cu aparatul de termoviziune (VIDEO)

Te-ar putea interesa si

SCHIMBĂRILE DE SEZON, PERICOL PENTRU SĂNĂTATE – DAR TU ÎȚI ÎNTĂREȘTI SISTEMUL IMUNITAR?

Vasile Dale

OPINIE: Reacție dură la adresa unui site de știri din Maramureș. Amatorii de la site au comparat motocicliștii cu niște ”sataniști care au invadat comuna Băiuț”

Vasile Dale

Ultimă oră: Impact în intersecția Victoriei cu IL Caragiale (FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.