SportTara Chioarului

FOTBAL JUDEŢEAN: Se pune gazonul pe terenul din Şomcuta Mare. Noutăţi de la AJF Maramureş (FOTO)

Se apropie cu paşi repezi startul unei noi ediţii de campionat din liga a IV-a a judeţului Maramureş. După mulţi ani în care a jucat pe unde a apucat, ba la Satulung, ba la Ardusat, ba la Mocira, iată că fotbaliştii de la Progresul Şomcuta Mare vor susţine în curând meciurile de teren propriu, acasă – la Şomcuta Mare. Ani de zile în locul terenului de fotbal exista o groapă imensă după ce lucrările de reabilitare au fost sistate din lipsă de fonduri. Astăzi însă, administraţia publică locală a oraşului Şomcuta Mare, a reuşit să achiziţioneze gazonul iar lucrările au demarat în trombă.

În cele ce urmează vă prezentăm alte noutăţi furnizate de AJF Maramureş din fotbalul judeţean.

Sezonul începe cu meciuri din Cupa României
Primele partide din noul sezon de Cupa României, faza județeană, vor avea loc în 19-20 august. Vor fi confruntările care vor deschide sezonul 2017/2018 în Maramureș. Reamintim oficialilor că echipele care nu își achită datoriile către Asociația Județeană de Fotbal Maramureș până în 11 august (data limită de înscriere în campionatele noului sezon) nu vor fi programate în competițiile organizate de AJFMM.



25 august – dată limită pentru înscrierea în competițiile juniorilor
Vineri, 25 august, este data limită pentru depunerea documentației necesare în vederea înscrierii în campionatele destinate juniorilor Under 11, Under 13 și Under 15 organizate de Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM), sezonul 2017/2018. Reprezentanții cluburilor afiliate AJFMM pot ridica documentele de la sediul din Bulevardul Unirii 11J sau le pot găsi aici. Anul competițional 2017/2018 este preconizat să debuteze pentru copii și juniori la începutul lunii septembrie.

Adunarea Generală are loc în 17 august
Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal Maramureș este programată pentru joi, 17 august, începând cu ora 11.00, în sala de ședințe de la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș (B-dul Unirii nr. 14A, Baia Mare). Ședința de Birou Executiv va avea loc miercuri, 16 august, de la ora 11.00, la sediul AJFMM (B-dul Unirii 11J).

Te-ar putea interesa si

MIREŞU MARE: Întâlnire cu localnicii interesaţi de programul Casa Verde

Redactie

FOTBAL. LIGA A IV-A. JUNIORI A1 – Minaur Baia Mare, campioana Maramureșului

Vasile Dale

Campionatul Mondial de Snowboard, organizat pe pârtia Şuior din Maramureș. Printre participanţi şi Patric Iluț, campion mondial la ediţia din 2021

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult