BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

CARAMBOL LA RECEA: Trafic de coşmar pe DN1C după ce trei maşini s-au ciocnit (FOTO-VIDEO)

Un accident de circulaţie s-a produs astăzi pe drumul naţional 1 C Baia Mare – Dej la ieşirea din Recea spre Baia Mare. Trei autoturisme au fost implicate.

La faţa locului au fost trimise două echipaje ale Ambulanţei Maramureş şi echipaje de poliţie. Trei autoturisme au fost avariate după ce primul şofer a frânat brusc iar celelalte care circulau în spate nu au reuşit să oprească în timp util.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili exact circumstanţele producerii accidentului.

De aproape o oră traficul rutier spre Baia Mare ste un coşmar pentru şoferi. Coloanele de maşini se întind pe câţiva kilometri. Poliţiştii sunt la faţa locului şi dirijează traficul pentru a nu se produce şi alte incidente.

Un cititor a surprins imagini video din momentul incidentului.

Dacă ați fotografiat sau filmat subiete care pot deveni o știre le puteți trimite pe adresa de email: [email protected].

ACTUALIZARE

Ieri dimineaţă, la ora 09.47, poliţia a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că, pe DN1C, între localităţile Recea şi Baia Mare, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane.

Un bărbat în vârstă de 63 de ani din Chelinţa, aflat la volanul unui autoturism, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de autoturismul care circula în faţa, a intrat în coliziune cu acesta şi l-a proiectat în al treilea autoturism care circula în aceeaşi direcţie de mers.

În urma carambolului două victime au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale: şoferul din Chelinţa şi o femeie în vârstă de 60 de ani, pasageră în autoturismul condus de acesta. Leziunile suferite de aceştia nu au necesitat internarea.

Toţi conducătorii auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că niciunul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Imagini îngrozitoare la Băiuţ. Un bărbat a ars de viu după ce s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune – ACTUALIZARE

Redactie

VIDEO: Incendiu casă de locuit Baia Mare. Un bărbat s-a ales cu arsuri iar un copil cu atac de panică (actualizare)

Redactie

Ni s-au promis spitale regionale noi. În schimb, avem decedați la terapie intensivă, arși de vii

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.