BREAKING NEWSNationalRecomandateTara Lapusului

SALVARE ÎN MUNŢII ŢIBLEŞULUI: Un bărbat A CĂZUT 70 de metri într-o râpă, cu tot cu TRACTORUL în care se afla (FOTO-VIDEO DRAMATIC)

Un bărbat de aproximativ de 45 de ani a suferit răni grave după ce utilajul în care se afla a căzut într-o râpă la aproximativ 70 de metri, într-o zonă de munte din masivul Ţibleş, din judeţul Bistriţa-Năsăud. Mai multe echipaje au intervenit la faţa locului, bărbatul fiind preluat din munte de elicopterul SMURD care l-a transportat la Târgu Mureş.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, echipele au fost alertate, vineri, să intervină în zona localităţii Suplai, unde un bărbat care circula cu un utilaj pe un drum forestier s-a răsturnat într-o râpă, la aproximativ 70 de metri.

”Din primele date, starea victimei era gravă, astfel că a fost prealertat elicopterul SMURD de la baza din Târgu Mureş, încă de la primele momente ale declanşării situaţiei de urgenţă. Cu sprijinul colegilor de la Salvamont Bistriţa – Năsăud, echipajele medicale au ajuns la locul accidentului unde au găsit bărbatul în afara utilajului, la mijlocul distanţei dintre drumul forestier şi locul unde a ajuns utilajul răsturnat”, precizează reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud.

Potrivit acestora, victima prezenta un traumatism cranio – cerebral grav şi a necesitat intubaţie la locul accidentului.

Transferul către elicopterul SMURD s-a executat cu dificultate, un medic – salvator a coborât cu troliul din elicopter pentru a prelua bărbatul.

Victima a fost transportată cu troliul până în cel mai apropiat loc în care a putut ateriza elicopterul. De acolo, bărbatul a fost ridicat în elicopter care l-a transportat la Centru de Traumă din municipiul Târgu Mureş.

Politiştii au început ancheta pentru a cerceta mecanismul de producere a accidentului.

Sursa text: Observator Antena 1.ro. Sursa foto şi video: ISU Bistriţa Năsăud.

https://www.facebook.com/romania.salvamont/videos/1702308293143659/

Te-ar putea interesa si

FOTO EXCLUSIV: Șoferul unui TIR beat criță s-a răsturnat cu mastodontul plin cu cherestea la Moisei – actualizare

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: România intră în situație de urgență de la începutul săptămânii viitoare

Vasile Dale

Surse: Primarul Cătălin Cherecheș va fi audiat în dosarul socrilor (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.