EvenimentMaramuresul IstoricTara Lapusului

PAGUBE: Electrica a lucrat non-stop pentru realimentarea cu energie a gospodăriilor din 25 localități maramureșene

Va informam ca, din cauza conditiilor meteorologic e nefavorabile (furtuna cu vant foarte puternic si ploaie in rafale), incepand din seara zilei de 25 iulie a.c., s-au produs avarii in instalatiile de alimentare cu energie electrica ale Societatii de Distributie a Energiei Electrice Transilvania Nord.

In judetul Cluj, in aceasta dimineata la ora 6:00, au ramas nealimentate cu energie electrica 5 localitati (Negruta, Dabaca, Paglisa, Darja, Panticeu). Se intervine cu 4 echipe pentru remedierea defectiunilor.

In judetul Maramures, aseara la ora 21:42 au ramas nealimentate cu energie electrica 25 localitati ( zonele Rozavlea, Șișești, Baba, Moisei, Firiza si Lăpușul Românesc). Cele 10 echipe de interventie care au actionat pentru remedierea defectiunilor au reusit sa restabileasca alimentarea la ora 02:14.

Astazi, la ora 6:00 s-a produs o alta avarie care a lasat nealimentate 8 localitati (Lapușul Românesc, Libotin , Dealu Mare, Drăghia, Coroieni, Văleni, Bârsana, Izvoare). Se intervine cu 5 echipe pentru realimentarea zonelor afectate.

In judetul Bistrita-Nasaud, vantul foarte puternic a rupt 3 stalpi de medie tensiune si au ramas nealimentate cu energie electrica localitatil e Valea Vinului si Valea Blaznei. Avaria a aparut la ora 6:00, iar echipele de interventie efe ctueaza in continuare manevre pentru restabilirea alimentarii cu energie electrica. In judetul Salaj, aseara au ramas nealimentate 6 l ocalitati (Zolha Vaitesco,Valea Lunga, Geaca, Ciureni, Valea Hravei, Valea Ciureni lor). Alimentarea cu energie electrica a fost intrerupta la ora 20:32 si restabilita la ora 22:50.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si asigur am toti utilizatorii retelei ca depunem toate eforturile pentru realimentarea cu energie electrica a tuturor consumatorilor in cel mai scurt timp.

Prapad in Maramures. Zona statiunii Izvoare devastata de furtuna. Baia Mare sub ape. O femeie ranita (Foto/Video)

FURTUNĂ ÎN MARAMUREȘ: Copaci rupți, străzi și curți inundate, drumuri blocate, stâlpi și fire de curent rupte (FOTO/VIDEO)

Te-ar putea interesa si

ŞOMCUTA MARE: Două maşini implicate într-un accident rutier

Vasile Dale

FURTURI: Hoţ minor prins în Borşa şi alţi doi tineri cercetaţi pentru furt calificat dintr-o societate comercială din Biatra

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Politician, ales al cetățenilor din Cupșeni, prins în FLAGRANT la furat lemn. A luat securea și l-a amenințat pe pădurar

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.