BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

INCENDIU – O hală de pe strada Mărgeanului din Baia Mare a luat foc azi noapte. Pericol de explozie (FOTO-VIDEO)

Incendiu violent la o hală din Baia Mare. Mai multe echipajele ale pompierilor militari au intervenit pentru a stinge focul. Exista pericol de explozie.

Focul a izbucnit azinoapte la hala situată pe strada Mărgeanului din Baia Mare. Sosiţi la faţa locului echipajele pompierilor militari au avut mult de furcă cu drumurile de acces înguste din zona respectivă.

Mai mult, cei care aveau în chirie hala respectivă s-au apucat să dea sfaturi pompierilor cum să intervină. Nu s-au mulţumit cu atât, ei şi-au descărcat necazurile pe jurnaliştii prezenţi la faţa locului. Chiriaşii spun că hala a fost construită înainte de 1989 şi este posibil ca focul să fi izbucnit de la instalaţia electrică veche.

Din fericire pompierii au lichidat rapid focul. Exista pericol de explozie pentru că în interior erau trei butelii încărcat cu azot care puteau exploda în orice secundă. La faţa locului a fost şi un echipaj SMURD pentru a acorda ajutor medical în caz de nevoie.

Pompierii împreună cu poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili exact circumstanțele care au dus la izbucnirea focului.

Te-ar putea interesa si

APEL UMANITAR: Este nevoie de sânge 01 pentru un băimărean de 16 ani

Vasile Dale

S-au decis: Germania este gata să îl extrădeze pe fugarul Cătălin Cherecheş – actualizare

Vasile Dale

INCENDIU: O autoutilitară a luat foc la Ulmeni (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.