BREAKING NEWSRecomandate

NEATENȚIA: Impact între două mașini cu două victime la intersecția DJ184 cu drumul comunal Breb (GALERIE FOTO)

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp la intersecția drumului județean 184 cu drumul comunal Breb.

Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism Golf care circula pe drumul comunal nu s-ar fi asigurat suficient la pătrunderea în drumul prioritar, fiind lovit de un autoturism care circula regulamentar din direcția Budești – Ocna Șugatag.

În urma impactului mașina care circula regulementar a fost proiectată în șanțul din dreapta direcției de mers. În urma impactului două persoane au fost rănite, fiind preluate de echipajele medicale.

Polițiștii din Ocna Șugatag sunt la fața locului și dirijează traficul rutier.

Fotografiile ne-au fost trimise de Răzvan Tarța, cititor al site-ului nostru. Dacă ați surprins imagini video sau fotografii care pot deveni o știre ni le puteți trimite pe adresa [email protected].

Te-ar putea interesa si

FOTO EXCLUSIV / ACCIDENT PE DN 18: Un microbuz înmatriculat în Republica Moldova a ajuns în şanţ, după ce a rupt un stâlp electric. Comuna Moisei a rămas fără energie electrică

Redactie

ACCIDENT ÎN BAIA MARE / ACTUALIZARE: Conductă de gaz avariată pe strada V. Alecsandri. Şoferul maşinii a decedat la spital (foto)

Vasile Dale

NEBUNIE PE ŞOSELE / ACTUALIZARE: Carambol la intrarea în Baia Mare, căruţă răsturnată la Bocicoel (GALERIE FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.