EvenimentMaramuresul Istoric

ISU MARAMUREȘ: Trei minori răniți într-un incendiu la Borșa. Doi s-au intoxicat cu fum, iar altul s-a tăiat la mână

Pompierii maramureșeni au intervenit, în intervalul 11.08-16.08.2017, în 7 situații de urgență. Astfel, pompierii din cadrul Detașamentului ” Căpitan Marchiș Adrian ” Baia Mare au intervenit pe bulevardul București din Baia Mare pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală industrială. În urma incendiului au ars circa 30 de metri pătrați din materialele combustibile ale acoperișului și aproximativ 20 de metri liniari de conductori electrici.

Pompierii Pichetului Târgu Lăpuș au lichidat un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 0,2 hecatre de vegetație. Garda de Intervenție Borșa a lichidat un incendiu de vegetație uscată în zona Pasului Prislop în urma căruia au ars circa 1.000 kg de deșeuri de lemn.

Garda de Intervenție Borșa a fost solicitată să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în baia unei locuințe. În urma incendiului au rezultat trei victime, minori, doi minori ușor intoxicați cu monoxid de carbon și unul cu o plagă tăiată la mână. Toți trei au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, au mai ars obiecte de mobilier din baie, o ușă și un geam.

Și tot la Borșa, pompierii au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 300 kg de deșeuri menajere, iar apoi au lichidat un incendiu izbucnit la un autoturism.

Pompierii sigheteni au intervenit, alături de SVSU Budești, pentru a lichida un incendiu izbucnit la podul unei case din Budești. Flăcările au mistuit circa 50 de metri pătrați de acoperiș din lemn, 50 de metri pătrați de perete din lemn și 10 metri steri de lemn de foc.

Personalul S.M.U.R.D. Maramureș a intervenit la 118 urgențe medicale, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 38 de cazuri, Sighet 21, Fărcașa 5, Borșa 14, Vișeu de Sus 13, Târgu Lăpuș 5, Cavnic 14, Bogdan Vodă 8 cazuri.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Accidente în Baia Mare, pe străzile 22 Decembrie şi Gării. Cinci victime (actualizare)

Redactie

VIDEO / PROSTIE ÎN FORMĂ PURĂ: Doi tineri sigheteni s-au „distrat” azi noapte acționând dintr-o mașină la un megafon sunetul unei sirene de război, anunțând că ne atacă Rusia – ACTUALIZARE

Redactie

AȚI VĂZUT-O? Un bărbat din Baia Mare îşi caută sora dispărută de la domiciliul ei din Satu Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.