National

In flagrant: Sighetean prins la furat intr-un market din Tasnad

Două persoane au fost surprinse, la Tășnad și Satu Mare, în timp ce încercau să sustragă bunuri din supermarketuri.

Patrula de ordine publică a Orașului Tășnad, formată dintr-un polițist și un jandarm, a fost sesizată ieri, 23.08.2017, în jurul orei 12.30 de personalul de serviciu al unui supermarket din localitate, despre faptul că o femeie aflată la cumpărături a trecut de casele de marcat cu un rucsac voluminos asupra sa, fiind bănuită că a sustras bunuri. La fața locului a fost identificată o femeie de 58 de ani din Sighetu Marmației, care avea în rucsac bunuri alimentare în valoare de 150 de lei, sustrase din magazin. I s-a întocmit dosar penal pentru furt.

Tot în cursul zilei de ieri, personalul de serviciu al unui supermarket din Satu Mare a sesizat poliția despre producerea unui furt din unitate. Polițiștii sătmăreni au identificat un tânăr de 23 de ani din Sanislău, care ar fi sustras o boxă audio, recuperată și predată reprezentanților magazinului. Și în acest caz s-a întocmit dosar penal pentru furt.



Te-ar putea interesa si

Alai cu preoţi şi funcţionari publici la deschiderea unui drum de doi kilometri ce duce spre… NICĂIERI

Vasile Dale

LECȚIE DE OMENIE PREDATĂ ÎN BUCUREȘTI: Maramureșenii au sărit în ajutorul unei șoferițe căreia i se defectase mașin în traficul haotic din București (VIDEO)

Vasile Dale

NU TREBUIA ”KA KLAUS” SĂ SE ÎNTÂLNEASCĂ CU OAMENII? Un băimărean reclamă abuzurile forțelor de ordine (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult