National

CARAMBOL: MASINA UNUI BAIMAREAN LOVITA DE UN SOFER FARA PERMIS IN BORLESTI

La data de 31.08.2017, în jurul orei 07.00, polițiștii  Sectiei Rurale Valea Vinului au fost sesizați, prin apel  112,  despre faptul că pe DJ 193, în localitatea  Borlești,  a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule.

La fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr de 26 de ani din Borlești, aflat la volanul unui autoturism, nu a acordat prioritate de trecere la ieșirea în drumul principal  și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe DJ 193, dinspre Baia Mare spre Satu Mare, condus de un bărbat de  35 de ani din Baia Mare. Din impact autoturismul tamponat a  a fost proiectat într-un alt autoturism, care circula pe sensul opus de mers condus de un bărbat de 60 de ani din comuna Pomi.

Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, în schimb, polițiștii au constatat că cel din cauza căruia s-a produs accidentul nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

Te-ar putea interesa si

MĂSURI: Şi poliţiştii de frontieră efectuează controale în vederea desfăşurării în condiţii optime a UNTOLD

Redactie

FOCAR DE CORONAVIRUS: 38 de persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, la Căminul pentru Persoane Vârstnice Baia Sprie

Redactie

INCENDIU LA SATU MARE: Un tănăr intoxicat după ce apartamentul în care locuia a luat foc de la un scurtcircuit

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.