BREAKING NEWSRecomandate

FURTUNA: DRUMUL CAVNIC-BUDESTI BLOCAT DE COPACII CAZUTI (GALERIE FOTO/VIDEO)

Informații îngrijorătoare parvin redacției Sighet 247 legate de urmările furtunii violente care a măturat județul Maramureș în ziua de 17 septembrie 2017. Circulația publică a fost mult îngreunată și blocată parțial pe DJ 109F între localitățile Cavnic și Budești ca urmare a prăbușirii a numeroși arbori pe șosea.
Conform unor informații neconfirmate oficial s-ar fi înregistrat și câteva persoane rănite, șoferi și pasageri în unele autoturisme pe care au căzut arbori smulși de vânt.

Localnicii au sarit cu drujbele si au ajutat la deblocarea drumului inainte ca autoritatile locale sa intervina.

O situație asemănătoare se înregistrează și în pasul Gutâi, pe DN 18, Sighet – Baia Mare.

Sursa: sighet247.ro.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: POLIȚIȘTI ACUZAȚI: Au luat numerele de înmatriculare a vehiculelor parcate fără nicio explicație. Oamenii spun că ar fi fost agresați

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Jaf armat în Baia Mare. Un cagulat înarmat cu un cuțit a atacat o vânzătoare și a furat toți banii (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO / TRAGEDIE LA MOISEI: Patru fetiţe au rămas orfane după ce tatăl lor s-a electrocutat mortal încercând să dea jos un zmeu agăţat de firele de curent

Redactie

1 mesaj

MONA septembrie 18, 2017 at 10:58 am

Multumim tuturor acelora care au participat la deblocarea drumului si astfel am reusit sa trecem cu bine peste cosmarul de a sta acolo peste noapte cu un bebelus in masina.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.