BREAKING NEWSNationalRecomandate

INFERN PE CALEA FERATA: Trenul Bucuresti Nord – Baia Mare blocat de zeci de copaci rupti de vant (FOTO/VIDEO)

Sute de călători au rămas ieri seară între orele 18.00 şi 23.0 blocaţi în trenurile de călători izolate pe calea ferată din judeţ. Forţele de intervenţie ale Inspecotratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj au deblocat trei trenuri de călători.

S-a intervenit pentru a se debloca trenul InterRegio 1543 Baia Mare – Cluj-Napoca, trenul InterRegio 1745 Bucureşi – Satu-Mare şi trenul Regio 4423 Dej – Jibou.

CFR Călători informează că au fost grav afectate gările din Jibou, Răstoci, Letca şi Ileanda. A fost grav afectată şi linia de cale ferată Gâlgău – Căşeiu, pe firul 1 de mers din Sălaj spre judeţul Cluj. Pe şinele de cale ferată, cât şi în gări, au fost linii de contac rupte, copaci căzuţi pe şine, dar şi stâlpi de înaltă tensiune rupţi.

„Apelez si eu la colegii din presa, poate considera de interes povestea trenului ir1745 care a plecat de 18 ore din Bucuresti spre Baia Mare si momentan inca e blocat undeva aproape de Ileanda. Sunt batrani care nu mai au apa, mancare si sunt la capatul rabdarii. Trenul circula in conditii extrem de periculoase pe timp de noapte fara nici un fel de far sau lumina printre copaci cazuti pe sina, opreste din 100 in 100 de m, mecanicul find nevoit sa coboare sa taie copacii cazuti cu drujba. Circula in conditii de vizibilitate zero, parbrizul spart… Din partea CFR, nici un fel de explicatie oficiala, scuze, pus la dispozitie un autobuz… Momentan stationam in bezna de mai bine de o ora. Prizele nu functioneaza, lumea e panicata ca nu mai reusesc sa isi anunte rudele sau cunoscutii. Merita auzita asta, pe langa intarzierea enorma, mecanicul e fortat sa conduca trenul in halul asta punand toti pasagerii in pericol. Pls share sa se auda. Update: Toata lumea a ajuns in regula in Baia Mare in jurul orei 3:00″ a scris pe pagina de socializare Stefan Angelescu, pasager in trenul groazei.

Imaginile video surprinse de mecanicul locomotivei sunt elocvente.

Sursa text: www.sportulsalajean.ro. Foto: Stefan Angelescu.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT: O femeie incarcerata langa Scoala Generala nr 3 din Baia Mare (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Bărbat împușcat în cartierul Ferneziu. Trăgătorul este minor și este instituționalizat (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

S-A ÎNTÂMPLAT LA UN MAGAZIN DE PE STRADA HORTENSIEI: Cum se fură prin metoda „schimbul de bani”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.