BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

A FACUT SAU NU ACCIDENT SOTIA PRIMARULUI DIN BAIA SPRIE CU MASINA INSTITUTIEI? AFLA RASPUNSUL AMBIGUU AL IPJ MARAMURES

In urma cu cateva zile publicam informatii referitoare la un caz produs in 14 septembrie 2017 in Baia Sprie. Sursele noastre au sustinut ca autovehicul Primariei Baia Sprie a fost implicat intr-un accident rutier. Aceleasi surse sutin ca la volanul masinii institutiei s-ar fi aflat sotia edilului, desi nu are acest drept. Am solicitat o pozitie a IPJ Maramures dar si primarului din Baia Sprie. 

Politistii maramureseni ne-au furnizat un raspuns ambiguu din care fiecare intelege exact ce doreste. Acestia neaga ca nu ar fi intervenit la accident. Acestia sustin ca au intervenit si au luat masurile de rigoare! Care masuri? Nu stim. Mai mult, un paragraf mai jos, in acelasi comunicat, IPJ Maramures sustine ca se mediatizeaza doar accidentele rutiere soldate cu victime sau infractiunile rutiere constatate de politisti. In cazul de fata, IPJ Maramures sustine ca nu ar fi vorba de nicio infractiune rutiera! Dar despre o alta infractiune poate fi vorba? Daca la volanul masinii unei institutii publice s-a aflat sotia unui primar care NU ESTE ANGAJATA INSTITUTIEI PUBLICE, nu cumva este vorba despre o infractiune? Cine i-a incredintat autovehiculul Primariei pentru a-l conduce? Respectivul nu cumva a comis o infractiune, care se numeste abuz in serviciu?

Persoana care a condus autovehicul Primariei a fost sanctionata pentru nepastrarea distantei regulamentare fata de vehicul din fata.

Reactia IPJ Maramures

„Referitor la articolul „Muşamalizare: actuala soţie a primarului din Baia Sprie ar fi făcut accident cu maşina primăriei”, postat pe site-ul dumneavoastră la data de 30 septembrie, vă comunicăm faptul că poliţiştii intervin de fiecare dată când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor evenimente rutiere şi iau măsuri conform legii. Şi în cazul la care faceţi referire poliţiştii au intervenit şi au luat măsuri în conformitate cu prevederile legale.

De asemenea vă precizăm că prin intermediul Compartimentului Relaţii Publice, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş mediatizează accidentele rutiere cu victime şi infracţiunile rutiere constatate de poliţişti iar în cazul semnalat de dumneavoastră nu a fost vorba de niciuna dintre aceste două situaţii.

Vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate în rezolvarea problemelor ce intră în competenţa informaţiilor de interes public.” se precizeaza intr-un comunicat primit de la IPJ Maramures.

CITESTE AICI STIREA. EDILUL DIN BAIA SPRIE NU A ADUS PRECIZARILE NECESARE IN ACEST CAZ!

MUSAMALIZARE: ACTUALA SOTIE A PRIMARULUI DIN BAIA SPRIE AR FI FACUT ACCIDENT CU MASINA PRIMARIEI (EXCLUSIVITATE)

Te-ar putea interesa si

MARAMUREȘ – ABUZ ÎN SERVICIU ȘI FAVORITISME LA TESTAREA COVID-19: Au testat toți angajații Consiliului Județean pentru vizita președintelui Iohannis!!!

Redactie

FOTO, VIDEO: Intervenţia salvamontiştilor maramureşeni pentru recuperarea unor turişti rătăciţi

Redactie

Ce spune Direcţia de Protecţie a Copilului Maramureș despre sinuciderea tânărului de 17 ani din Sighetu Marmaţiei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.