BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ACCIDENT: IMPACT VIOLENT INTRE DOUA MASINI LA VISEU DE SUS. DOI ADULTI SI TREI COPII RANITI (FOTO/VIDEO)

Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi  la Vişeu de Mijloc a avut loc un accident de circulaţie  soldat cu trei victime.

Din primele informatii doua masini au fost implicate in eveniment. La fata locului au intervenit echipajele pompierilor militari din Viseu de Sus, dar si echipaje medicale.

Politistii urmeaza sa stabileasca exact circumstantele producerii accidentului. (foto: JurnalMM.ro)

ACTUALIZARE – IPJ Maramures



Ieri la ora 16:54, Politia oraşului Vişeu de Sus a fost sesizată despre faptul ca pe DN 18, pe raza oraşului, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime.

La faţa locului s-a constatat că o femeie de 41 ani, domiciliată în judeţul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism spre Vişeu de Jos, a efectuat virajul la stânga pentru a intra pe strada Botoaia din Vişeu de Sus, fără să se asigure suficient, moment în care a fost lovită în partea din stânga faţă, de către autoturismul care se afla în depăşire neregulamentară, peste marcajul longitudinal continuu. La volanul acestuia se afla o tânără de 19 ani din Bogdan Vodă. Autoturismul acesteia a fost proiectat într-un capăt de podeţ, din dreptul unui imobil.

În urma impactului conducătoarea auto din Satu Mare, trei minori pasageri în autoturismul condus de aceasta şi o pasageră de 25 de ani, în celălalt autoturism au fost transportaţi la Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus, unde niciunul nu a necesitat internarea. Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: AVEȚI MARE GRIJĂ – Un tânăr din Poienile de Sub Munte a fost înșelat cu 1.005 euro printr-un anunț postat pe facebook

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Băimăreanul Bogdan Petrice, cel mai bun fotograf la Romanian Awards Fashion 2019

Vasile Dale

DOUĂ ACCIDENTE: GALERIE FOTO – Cinci mașini distruse pe bulevardul Republicii din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult