BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACCIDENTE: UN SATMAREAN A PROVOCAT UN CARAMBOL LA TAUTII MAGHERAUS PE DN1C (FOTO)

TAUTII MAGHERAUS

Ieri, în jurul orei 15.00, poliţia a fost sesizată că pe raza oraşului Tăuţii Măgherăuş s-a produs un accident de circulaţie. Un sătmărean de 52 de ani, care se deplasa cu autoturismul dinspre Seini spre Baia Mare, a intrat în depăşirea unui autovehicul care a semnalizat intenţia de a opri pe partea dreaptă, încălcând marcajul longitudinal continuu.

Astfel autoturismul condus de sătmărean a ajuns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de o tânără de 27 de ani din Băiţa. În accident a fost implicat şi autoturismul care rula în spatele femeii, al cărui conducător nu a păstrat distanţa de siguranţă. Tânăra, care nu purta centura de siguranţă, a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spital unde nu a necesitat internarea. Niciunul din conducătorii auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.



BAIA MARE: Şi-a pus viaţa în primejdie conducând fără permis

Un tânăr de 21 de ani din Baia Mare este cercetat de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autoneînmatriculat și conducerea unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

Toate acestea după ce tânărul a pierdut controlul direcției motocicletei pe care o conducea pe strada Cerbului, a părăsit partea carosabilă în stânga şi s-a izbit de un copac. El a suferit leziuni corporale și a fost transportat cu ambulanța la spital.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că susnumitul nu posedă permis de conducere corespunzător vehiculului pe care l-a condus, iar motocicleta nu este înmatriculată. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind ”zero”. Traficul rutier in zonă a fost îngreunat, nu a fost blocat.

LAPUS: S-a răsturnat cu tractorul şi a ajuns la spital

Secţia 7 Suciu de Sus a fost sesizată la ora 17:30 despre faptul că pe raza comunei Lăpuş, în locul numit ,,Podirei”, s-a răsturnat un tractor agricol, iar conducătorul acestuia a suferit leziuni.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 54 ani, în timp ce desfăşura lucrări agricole în câmp, pe o suprafaţă de teren agricol cultivată cu porumb, s-a răsturnat cu tractorul suferind leziuni la nivelul membrelor inferioare. Acesta a fost transportat cu un echipaj SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Te-ar putea interesa si

SCANDALOS: ÎN CLUJ NAPOCA SE POATE, ÎN BAIA MARE E ALTĂ LEGE – Președintele CJ Maramureș și primarul din Baia Mare fără mască de protecție în biserică la o cununie cu peste 16 persoane

Vasile Dale

CORONAVIRUS 13 AUGUST: 31 cazuri noi în Maramureş, un deces. În ţară 1.454 cazuri noi, 53 de decese

Redactie

EXCLUSIV – După 12 ani comisarul șef de poliție Ștefan Danci se pensionează

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult