Eveniment

ACCIDENT: UN SATMAREAN S-A IZBIT CU MASINA DE UN PODET IN TAUTII MAGHERAUS

Un accident de circulatie s-a produs ieri dimineata pe drumul national 1 C Baia Mare – Satu Mare, pe raza orasului Tautii Magheraus.

Conform informatiilor oficiale masina era condusa de un satmarean in varsta de 27 de ani. Acesta a parasit partea carosabila prin dreapta, a ajuns in sant si s-a izbit violent de un podet din beton.

In urma impactului violent acesta a ramas incarcerat. Pompierii din cadrul Detasamentului ”Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au intervenit pentru a-l descarcera iar echipajul de terapie intensivă mobilă al S.M.U.R.D. Baia Mare i-a acordat primul ajutor medical după care l-au transportat la spital.



Din cauza leziunilor soferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar i-au fost recoltate probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetarile continua.

Te-ar putea interesa si

INTERVENŢIE SALVAMONT MARAMUREŞ / ACTUALIZARE: Motociclist accidentat pe un drum forestier în zona Uzinei de apă (galerie foto, video)

Redactie

REȚINUȚI ȘI ARESTAȚI: Doi frați și o fată din Satulung au tâlhărit un tânăr din Baia Mare

Vasile Dale

VIDEO: Au consumat alcool şi nu au mai găsit drumul spre stână: doi bărbaţi din Satu Mare rătăciţi pe munte, recuperaţi de salvamontişti în Maramureş

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult