BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

NENOROCIRE IN BAIA MARE: UN MUNCITOR A CAZUT DE LA ETAJUL 4 DIRECT PE TROTUAR (FOTO/VIDEO SOCANT)

Accident grav in municipiul Baia Mare. Un barbat a cazut de pe acoperisul unui bloc cu patru etaje, unde se pare ca facea lucrari de reparatii.

Un muncitor a fost grav rănit, marţi, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc din municipiul Baia Mare de pe strada Culturii, din primele informaţii, de la faţa locului, se pare ca bărbatul efectua lucrări de reparaţie la acoperisul imobilului, anunta JurnalMM.ro.

La fata locului au sosit echipajele medicale ale SMURD Maramures, dar si pompierii militari.



(foto si video: JurnalMM.ro)

ACTUALIZARE 1

Conform IPJ Maramures, baimareanul in varsta de 34 de ani, a cazut in timp ce efectua reparatii la acoperisul unui imobil de pe strada Culturii. Primele concluzii sunt ca in timpul lucratorilor acesta nu purta echipament de protectie. A fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Maramures pentru ingrijiri medicale.

“Pacientul în vârstă de 34 de ani a suferit multiple fracturi de coloană vertebrală, dorsală, lombară şi de bazin. El este internat pe secţia de neurochirurgie a Spitalului Judeţean Baia Mare. El este stabil în acest moment, însă pronosticul este unul rezervat”, a declarat, pentru Glasul Maramureşului, Sorina Pintea, managerul Spitalului Judeţean Baia Mare. Conform unor surse medicale, în urma căderii există pericolul să rămână imobilizat.

O echipă a Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Maramureş s-a deplasat la faţa locului. “Colegii noştri sunt acolo. Din primele informaţii, bărbatul executa lucrări de reparaţii la nivelul acoperişului. Lucrările au fost contractate de asociaţia de proprietari. Neavând relaţia salariat – angajator, încă nu ne putem exprima un punct de vedere. Colegii noştri vor discuta cu persoanele fizice şi cu conducerea asociaţiei de proprietari, după care vom putea trage concluzii”, a declarat pentru InfoMM.ro, Mircea Onea, purtătorul de cuvânt al ITM Maramureş.

ACTUALIZARE 2

Un cititor al site-ului ActualMM ne-a relatat cum s-a petrecut tragicul accident. Se pare că bărbatul, aflat la marginea acoperișului la momentul producerii incidentului, ar fi alunecat și s-a dezechilibrat. Din cauza faptului că acesta nu purta echipament de protecție și nu era asigurat corespunzător, nimic nu a putut opri căzătura.

Eram în mașină, luam curba la semafor când l-am văzut cum a picat. A alunecat. Noroc că au fost mese și umbrele pentru ploaie sau ce erau alea. Dacă pica direct pe beton, nu cred că mai supraviețuia. M-am pus pe avarii și am fugit la el. Am încercat să vorbesc cu el, să îl țin treaz să nu leșine până vin medicii”, ne-a povestit cititorul.

Potrivit cititorului, bărbatul are acasă patru copii. Acesta se află în acest moment la spital, sub supravegherea medicilor.

Te-ar putea interesa si

Încă un ucrainean s-a rătăcit în Munţii Maramureşului. A sunat la 112, salvamontiştii au pornit în căutarea sa – actualizare

Redactie

RUTIERE: Impact între două maşini la Săliștea de Sus, accident la Călineşti provocat de un şofer beat

Redactie

FOTO/VIDEO: Polițist local surprins sforăind în mașina poliției parcată pe marginea DJ Baia Sprie – Cavnic

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult