EvenimentTara Lapusului

CONTRABANDA: CLUJEAN PRINS IN TRAFIC CU TIGARI DE PROVENIENTA UCRAINEANA LA STRAMBU BAIUT (ACTUALIZARE)

Politistii din cadrul Postului de Politie Cupseni si Suciu de Sus au identificat in trafic pe raza localitatii Strambu Baiut, un autovehicul inmatriculat in judetul Cluj, condus de un clujean in varsta de 37 ani.

In urma controlului asupra vehiculului politistii au gasit 500 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana provenite din contrabanda.

Tigarile au fost confiscate iar clujeanul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infractiunii de contrabanda, prevazuta de Legea 86/2000 privind Codul Vamal al Romaniei. (foto arhiva)

ACTUALIZARE: Contrabanda cu ţigări, în vizorul poliţiştilor. 13 dosare penale întocmite.

În perioada 11 – 15 octombrie a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice şi cei din cadrul Secţiei 7 Suciu de Sus au acţionat pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun.

În urma controalelor efectuate pe raza municipiului Baia Mare, în localităţile limitrofe dar şi pe D.J. 109F, între localităţile Strâmbu Băiuţ şi Lăpuş, poliţiştii au constatat 13 infracţiuni de contrabandă pentru care au întocmit dosare penale.

Au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor 25 000 ţigarete ce urmau a fi plasate în circuitul comercial ilicit, produse accizabile care trebuiau supuse unui regim vamal.

Totodată, autoturismul cu care un bărbat de 37 de ani din Cluj Napoca transporta pe D.J. 109 F cantitatea de 700 pachete de ţigări, a fost depus în camera de corpuri delicte a Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş.

În continuare poliţiştii efectuează cercetări sub supravegherea procurorilor, în vederea tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională.

Te-ar putea interesa si

INTERVENŢIE / ACTUALIZARE: Un bătrân de 86 de ani, dispărut din zona Dealul Corbului – Preluca, căutat de salvamontişti, poliţişti, jandarmi şi voluntari. Bărbatul a fost găsit decedat într-o râpă de 80 de metri

Redactie

RONA DE JOS: Un bărbat și-a amenințat sora și mama cu moartea. Avea un cuțit în mână

Vasile Dale

Masina unui baimarean incendiata pe DN1C: Politistii fac cercetari pentru DISTRUGERE (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.