BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

INCONSTIENT LA VOLAN: A CIRCULAT PE CONTRASENS FARA JENA! MAI ARE PERMIS INCA? (VIDEO CAMERA BORD)

Imaginile surprinse de o camera video amplasata la bordul unui vehicul a surprins inconstienta criminala a unui sofer din Maramures. Incidentul s-a petrecut astazi in jurul orei 11, pe strada George Cosbuc din Baia Mare.

Soferul unui autoturism VW Polo avand numarul de inmatriculare MM-03-MEF circula pe bd Republicii dinspre bd Independentei. La intersectia cu strada George Cosbuc, semaforizata si marcata corespunzator (indicator doar inainte si la dreapta, interzis la stanga), barbatul de la volan a efectuat virajul stanga pe strada Cosbuc, strada cu sens unic!

Un alt sofer care circula dinspre Bd Unirii spre Bd Republicii si care s-a incadrat pe banda de stanga a evitat in ultimul moment impactul cu Skoda care circula pe interzis din sens opus. Acesta a tras de volan dreapta pe banda de inainte, avand mare noroc ca in spatele lui nu venea niciun vehicul.

Cel de la volanul VW-ului cu toate ca circula pe interzis si-a continuat fara nicio jena drumul.

Poate pe baza imaginilor inregistrate de camera video amplasata la bordul vehiculului care circula regulamentar politistii vor putea dispune masuri impotriva acestuia. MAI ARE INCA PERMIS DE CONDUCERE?

Vom reveni

Te-ar putea interesa si

Drum spre Occident al unor cetățeni moldoveni s-a oprit în Bârsana. O femeie a murit, alți doi răniți grav (foto/video)

Redactie

RUTIERE: Beat la volan în Sighetu Marmaţiei, minor lovit de o maşină în Vişeu de Sus

Redactie

BĂTAIA DE JOC CONTINUĂ – Comuna Recea a intrat în CARANTINĂ. Locuitorii au aflat la ora 12.08 prin RO-ALERT că de 8 minute sunt carantinați. CJSU Maramureș a tăcut mâlc

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.