National

TRAGEDIE: UN MORT SI PATRU RANITI INTR-UN TERIBIL ACCIDENT RUTIER LA SATU MARE (GALERIE FOTO)

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați la data de 22 octombrie a.c., la ora 12.29, despre producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești pe bulevardul Lucian Blaga, în municipiul Satu Mare.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că o conducătoare auto, de 23 de ani, din Satu Mare, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga, astfel că a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla în depășirea acesteia.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului, de 38 de ani, din localitatea Viile Satu Mare, care conducea autoturismul aflat în depășire, vătămarea gravă a unei persoane, de 32 de ani și vătămarea ușoară a altor trei persoane de 28, 39 respectiv 35 de ani, toate aceste persoane se aflau în autoturismul menționat anterior și sunt din aceeași localitate cu șoferul.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ISU Satu Mare

Astăzi, la ora 12,29 ISU Satu Mare a fost anunțat despre producerea unui accident, prin coliziunea a două autoturisme, pe B.dul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare.

Apelul făcut de o persoană aflată într-unul dintre cele două autoturisme anunța inițial o singură victimă încarcerată, însă alte apeluri primite imediat după acesta anunțau mai multe victime.

La fața locului au fost dislocate forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu 1 autospecială de descarcerare grea, 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 2 ambulanțe SMURD (1 de terapie intensivă și 1 cu echipaj de prim ajutor) și 3 ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanță.

Echipajele de intervenție au acționat pentru descarcerarea și resuscitarea uneia dintre persoanele încarcerate, care se afla în stop cardio-respirator, respectiv pentru acordarea primului ajutor medical altor patru victime. Din nefericire, o persoană a fost găsită decedată. Toate victimele au fost preluate și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

Te-ar putea interesa si

INCENDIU VIOLENT ÎN MIEZ DE NOAPTE: Pompierii s-au luptat cu flăcările pentru a stinge un foc izbucnit la o anexă din Negreşti Oaş (FOTO)

Vasile Dale

Mărturii pline de tristeţe despre Georgian, băiatul de 19 ani care a murit decapitat după ce s-a înfipt într-o casă cu 200 km/oră

Vasile Dale

MARAMUREŞ: Percheziții la grupări infracționale specializate în trafic de droguri și persoane – VIDEO

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.