BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ULTIMA ORA: DJ 184 BLOCAT DIN CAUZA MASINILOR NEECHIPATE. DRUMARII NU AU ACTIONAT (GALERIE FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

In urma cu putin timp soserii aflati in trafic pe drumul judetean 184 Cavnic – Budesti ne-au transmis fotografii si imagini video dupa ce au ramas blocati in trafic.

Ninsoarea abundenta face ravagii deja in Maramures. Orasul Cavnic este de doua ore fara energie electrica. Reteaua a fost afectata de vantul puternic din cate se pare.

Nici pe sosea nu este mai bine. In Pasul Rotunda, soferii nu mai pot inainta din cauza drumului acoperit cu omat. „Niciun utilaj de deszapezire. Nimic! Se stia de cateva zile ca e cod portocaliu de ninsori in zona de munte a Maramuresului. II doare in cot de noi cei care platim taxe si impozite dupa masinile noastre. Avem cauciucuri de iarna, dar nu sunt de folos” ne-a scris un sofer.

ACTUALIZARE

Pe DJ 184 se circulă pe un singur sens, pe un sector al drumului, unde sunt  doi copaci, care sunt aplecați spre drum, sub greutatea zăpezii. Circulația este fluidizată de către echipaje ale poliției rutiere. Se intervine cu utilaje de deszăpezire de la drumurile județene pentru curățarea părții carosabile. La fața locului au fost chemate echipe de intervenție pentru a tăia copacii. Vântul suflă în rafale și mai există pericol de prăbușire a copacilor, sub greutatea zăpezi, în zona pârtiilor de schi.

Prefectul Vasile Moldovan împreună cu administratorul de drum și poliția rutieră au dispus măsura de restricționare a circulației rutiere pe DJ 184, până la finalizarea intervenției de îndepărtare a copacilor în pericol de prăbușire. Măsura de restricționare a circulației a fost dispusă începând cu ora 12.45

CITESTE SI STIREA URMATOARE:

VREME SEVERA IN MARAMURES: COD PORTOCALIU – NINGE ABUNDENT LA CAVNIC. SOFERI BLOCATI PE MUNTE! DRUMARII LIPSESC CU DESAVARSIRE (ACTUALIZARE/GALERIE FOTO)

Te-ar putea interesa si

”FOCOASĂ” RĂU: O femeie de 21 ani din Ilba şi-a bătut bărbatul. A cerut poliţiei ordin de protectie

Redactie

ULTIMA ORĂ / ACŢIUNE DE AMPLOARE / ACTUALIZARE: Trei bărbaţi din Afganistan şi unul din India, depistaţi în Gara CFR Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO PARODIE LOCALNICI ÎN CURTEA BISERICII: CRĂCIUNUL PE RIT VECHI – La Crasna Vișeului, colindătorii caută țigări de contrabandă, ucrainene

Vasile Dale

3 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.