BREAKING NEWSRecomandate

IZOLATI DE LUME: UN SOFER DE BASCULANTA A REUSIT SA RUPA UN POD LA NISTRU (GALERIE FOTO/EXCLUSIV – ACTUALIZARE)

Un incident mai  putin obisnuit s-a produs astazi dupa amiaza pe raza localitatii Nistru, oras Tautii Magheraus, judetul Maramures.

Un sofer a reusit performanta de a distruge in totalitate un pod iar bascuanta pe care o conducea a cazut in albia paraului care trece prin zona.

Numai conducatorul auto stie ce a fost in mintea lui cand a efectuat manevra de mers inapoi cu ditamai raba de cateva zeci tone bune. Podul construit recent in zona a cedat sub greutatea mastodonatului, iar vehiculul a cazut ramanand suspendat.

Acum accesul celor care locuiesc in zona este blocat, oamenii nemaiputand ajunge la gospodarii cu autoturismele personale. Blocat este si accesul spre cimitirul din localitatea Nistru.

Ramane de vazut cine va suporta cheltuielile pentru refacerea podului respectiv, dar si in cat timp va fi acesta refacut. Doamne fereste de un vreun incendiu in zona respectiva.

ACTUALIZARE

Conform localnicilor podul respectiv este unul vechi, nu nou. Se pare ca administratia publica locala a pus doar balustrade noi. Ani de zile ar fi trecut pe acolo rabele cand au fost construite blocurile din zona.

Tot localnicii sustin ca soferul nu are nicio vina pentru ca in zona nu este amplasat niciun indicator cu restrictii de tonaj.

Te-ar putea interesa si

Incendiu la un apartament din Baia Sprie. Au intervenit pompierii băimăreni

Redactie

FOTO: Accident grav în județul Satu Mare! Mașini în șanț. Un șofer încarcerat, unul din Maramureș

Vasile Dale

Jandarm maramureșean decorat de armata Statelor Unite ale Americii și de Ministerul Afacerilor Interne

Vasile Dale

1 mesaj

Pop marin noiembrie 1, 2017 at 5:10 pm

Identic. Drumul de la merișor, prin grija autorităților este spart de camioane încărcate până la 60 de tone cu balast. De refăcut drumul, de asumat pierderile se pare că nimeni nu este responsabil. Primăria nu vede, probabil din cauza numărului mare de angajați. Primarul ….. Alte interese are… Păcat de impozite și banii aruncați….

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.