EvenimentMaramuresul Istoric

SOC: PRIMARUL DIN VISEU DE SUS A FOST GASIT INCOMPATIBIL. VEZI CARE ESTE MOTIVUL

COMAN VASILE, actual primar și fost consilier local al orașului Vișeu de Sus, județul Maramureș a fost gasit  INCOMPATIBIL.

În perioada exercitării mandatului 2008 — 2012 de consilier local, S.C. Conrep S.A., S.C. R.G. Holz Company S.R.L. și S.C. Marwood International S.R.L. (societăți comerciale în cadrul cărora persoana evaluată și soția sa dețineau funcții și calități) au încheiat 21 contracte comerciale de lucrări (construcții) și de furnizare produse (achiziții directe) atât cu Primăria orașului Vișeu de Sus, județul Maramureș, cât și cu instituții subordonate acesteia, în temeiul cărora aceste societăți comerciale au încasat suma totală de 4.546.085,90 Lei, încălcând astfel dispozițiile art. 90, alin (1) și alin. (2) din Legea nr. 161/2003. (Sursa: JurnalMM.ro)

Contactat telefonic, Vasile Coman “Vărzaru”, primarul oraşului Vişeu de Sus, ne-a declarat: “Cred că trebuia să trimit la ANI informaţia legată de faptul că-n anul 2011 am demisionat din funcţia de consilier local. Cei din această instituţie nu aveau acest document. Voi acţiona pe toate căile legale pentru a-mi dovedi nevinovăţia în raport cu această presupusă stare de incompatibilitate”. (InfoMM.ro)



foto – youtube.com

Te-ar putea interesa si

PETROVA: Urmărire în trafic și aproximativ 6.000 pachete cu țigări de contrabandă confiscate – FOTO

Redactie

Mandat european de arestare pentru proxenetism pe numele unei băimărence

Redactie

Avertisment ÎNGRIJORĂTOR de la ANM. Viscol cu viteze de 120 de km/h, ninsori puternice și temperaturi scăzute în Maramureș!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult