Maramuresul IstoricRecomandate

TRAGEDIE LA SIGHET: DOI MORTI INTR-UN INCENDIU PRODUS INTR-O CASA (ACTUALIZARE 2)

Pompierii sigheteni au fost alertati in urma cu putin timp ca pe strada Dragos Voda din municipiu a izbucnit un incendiu.

Din primele informatii se pare ca doua persoane ar fi decedate, sot si sotie. Gospodaria la care se intervine este situata pe drumul national 18 Sighet – Viseu, spre iesirea din municipiul Sighet.

Deocamdata nu se cunosc alte detalii despre incident.

ACTUALIZARE 1

Două echipaje de stingere și unul de prim ajutor S.M.U.R.D din Cadrul Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației au acționat astăzi la localizarea și lichidarea unui incendiu semnalat la o clădire abandonată din municipiu.

Ajunși la fața locului, pompierii au fost informați că în interior s-ar putea afla un cuplu de vârstnici. Ca urmare, o echipă de căutare-salvare a pătruns în imobilul inundat de fum, unde a găsit un bărbat și o femeie, cu vârste peste 60 de ani.  Din păcate, cei doi nu au mai putut fi salvați.

În urma incendiului, care s-a manifestat doar în interior, a fost afectată una din cele două camere ce compun clădirea.

ACTUALIZARE 2

„Persoane decedate au fost identificate. Este vorba despre o femeie in varsta de 63 ani si un barbat in varsta de 68 ani. Corpul acestora au fost transportate la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei. Cercetarile continua” a declarat Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

foto arhiva

Te-ar putea interesa si

AM AVUT DREPTATE: Şef nou la IPJ Maramureş. După 10 ani ca adjunct, comisar şef Ionel Todoran a fost împuternicit la comanda poliţiştilor maramureşeni

Redactie

A trecut Revelionul 2024 și prin Baia Mare… PE EI ÎI VEDE CINEVA? S-au săturat de gunoaiele și scandalurile de pe Craica (foto)

Vasile Dale

APEL DISPERAT: O familie își caută fiul și a cerut ajutorul locuitorilor din Vișeu de Sus (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.