EvenimentNational

BEAT SI FARA PERMIS: UN BAIMAREAN A INTRAT SUB REMORCA UNUI TIR PE DN1C IN LIVADA. O FEMEIE RANITA

La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 00.10, polițiștii din cadrul Poliției oraș Livada au fost sesizați prin apelul de urgență 112, despre faptul că pe DN 1C, în localitatea Livada, la trecerea nivel cu calea ferată, a avut loc un accident rutier, soldat cu victime omenești.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 59 de ani, din Maramureș, în timp ce conducea un autovehicul pe fondul nepăstrării distanței în mers a intrat în coliziune cu o semiremorcă tractată de o autoutilitară.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a unei femei, de 58 de ani, din municipiul Baia Mare, pasageră în autovehicul, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.



Din verificările efectuate la fața locului s-a constatat faptul că autovehiculul nu avea aplicate plăcuțe de înmatriculare, acesta nefiind înmatriculat. Iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a reieșit o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat la conducătorul autovehiculului, căruia i s-au recoltat probe biologice. Rezultatul testării conducătorului autoutilitarei a fost negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Un copilaş a ajuns la spital în urma unui accident rutier la Remeţi. Băimărean prins băut la volan

Redactie

FOTO / VIDEO EXCLUSIV: Un medic ginecolog beat criță a intrat cu maşina într-un grup de nuntaşi din Baia Mare (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lăpuşean reținut după ce a înşelat și șantajat o femeie mai multe luni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult