Eveniment

96 de cadre didactice din școlile și liceele din Maramureș au participat la prima etapă a concursului Let’s Get Green!

Azi a vut loc prima etapa din cea mai amplă competiție națională de educație ecologică, Let’s Get Green!, un proiect  organizat de Let`s Do It, Romania! în parteneriat cu Kaufland România, prin care școlile din România pot câștiga o transformare completă de 15 000 euro.

Proiectul  constă   într-o competiție destinată școlilor din toată țara, desfasurată pe baza unei platforme online, unde școlile vor putea încarca toate materialele create.

Școlile vor realiza activități și  vor primi punctaje, pe baza unui regulament:

  • training eco pentru profesori
  • training eco pentru copii
  • concurs de colectare selectiva
  • curatenie in comunitate

În cadrul Colegiului George Barițiu Baia Mare, 96 de cadre didactice, responsabile de coordonarea proiectului din școlile și liceele înscrise în proiect, din Maramureș, au participat la prima etapă, cea de formare -ECO PROFESOR.

Cei mai competitivi și ecologi profesori din 17 școli maramureșene  s-au familiarizat cu ceea ce înseamnă educația ecologică, regulamentul concursului și activitățile proiectului.

Formatorul sesiunii a fost, prof. Pop Silvia, coordonatorul  Let’s Do It, Romania! la nivelul județului Maramureș.

Te-ar putea interesa si

FOTO: De trei nopți urșii atacă satul Boiereni. Recomandările jandarmilor pentru a se evita atacurile urşilor

Vasile Dale

VIDEO – ACUZE GRAVE: Cumnatul lui Zetea de la Agenția pentru Protecția Mediului a blocat proiectul de Centură Metropolitană a municipiului Baia Mare. Reacția președintelui PSD Maramureș (actualizare)

Vasile Dale

TRAGEDIE ÎN ȚARA LĂPUȘULUI / ACTUALIZARE: Pasageră moartă după ce a fost aruncată prin parbriz. Șoferul beat criță s-a ales cu dosar penal

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.