Maramuresul IstoricRecomandate

CONTINUARE ULTRAJ LEORDINA: PROCURORUL NU A MERS CU SUSPECTUL IN FATA JUDECATORILOR. A DISPUS DOAR CONTROL JUDICIAR

Revenim cu informatii noi referitoare la cazul din Leordina prezentat pe site-ul nostru zilele trecute, in care un barbat a condus un autoturism desi era beat iar permisul de conducere ii era suspendat. Ba mai mult, a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale. Nu s-a multumit cu atat ci a injurat si amenintat cu bataia politistii sositi la fata locului. Iar circul a continuat si in sediul unitatii medicale unde a fost dus pentru a-i fi recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Lucru refuzat de individ.

In urma cu doua zile politistii l-au retinut pentru 24 de ore, iar procurorul de caz urma sa hotarasca in urma audierii daca il va prezenta in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

Dupa ce a analizat toate aspectele, procurorul de caz a hotarat sa fie PUS IN LIBERTATE sub control judiciar cu interdictia de a parasi localitatea pentru 60 de zile.

Asadar se pare ca nu a prea contat faptul ca suspectul provocase al doilea accident rutier, a condus de de doua ori beat si fara permis, a mai fost prins beat la volan, a injurat si amenintat politistii, ba chiar ar fi fost la domiciliul unui politist unde i-a speriat copilul si sotia.

CITESTE SI:

IN SFARSIT: SOFERUL CARE A ULTRAGIAT POLITISTII DIN LEORDINA A FOST SALTAT. RETINUT PENTRU 24 DE ORE

CITESTE SI:

SOCANT IN MARAMURES: Geamuri sparte, amenințări și intimidări la adresa polițiștilor din Maramureș (GALERIE FOTO)

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: REANGAJARI ÎN POLIȚIE DOAR PENTRU CINE TREBUIE? – Respinși deși cazierul judiciar este CURAT! IPJ Maramureș a motivat cu ceva ce nu există tocmai în criteriile cerute de ei (actualizare)

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV, VIDEO: Doi tineri răniți după ce s-au izbit cu maşina de un podeţ la Leordina

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: La ora 23.00 o fetiță de 5 ani a ieșit în stradă și s-a izbit de o mașină în zona Cuprom din Baia Mare (actualizare)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.