BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandateTara Codrului

CINE PLATESTE PENTRU INCOMPETENTA UNORA: IN LIPSA PARAPETILOR, O SOFERITA A PLONJAT CU MASINA IN PARAUL IZVORUL NEGRU PE UN DRUM ALUNECOS. VICTIMA INCARCERATA SI LA MIRESU MARE (GALERIE FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Doua accidente rutiere grave s-au produs astazi dimineata pe raza judetului Maramures. Primul la intrare in localitatea Mara, iar cel de-al doilea in zona Poiana din Miresu Mare.

MARA DN18

O soferita circula cu autoturismul dinspre Baia Mare spre Sighetu Marmatiei. Intr-o curba la dreapta, pe un carosabil acoperit cu zapada framantata, aceasta a pierdut controlul volanului si a plonjat in albia paraului Izvorul Negru, pe plafon. Din fericire aceasta a scapat teafara, insa masina a fost avariata.

Cum autoritatile s-au tot laudat ca monteaza parapetii de protectie pe marginea DN18, in pasul Gutai, punem fireasca intrebare cine plateste pentru pagubele produse cel mai probabil din cauza lipsei acestora. La fata locului au intervenit pompierii, un echipaj SMURD si politia.

ACTUALIZARE

Conform unor informatii se pare ca la scurt timp de la producerea accidentului in zona si-au facut reprezentantii celor care reabiliteaza DN18 in zona pasului Gutai si au inceput montarea parapetilor de protectie. Asadar asteptam sa se produca nenorociri si abia apoi sarim ca fripti si rezolvam deficientele care au fost descutate la Prefectura Maramures in urma cu cateva saptamani.

MIRESU MARE

Pe drumul judetean care face legatura intre Somcuta Mare si Miresu Mare, in zona Poiana, a avut un loc grav accident rutier astazi dimineata. Un autoturism s-a rasturna iar o persoana a ramas incarcerata. Au intervenit pompierii, politia si ambulanta din Somcuta Mare si Miresu Mare.

Vom reveni

Te-ar putea interesa si

SPJ Salvamont Maramureş intervine pentru căutarea unei femei dispărute în zona Remeţi – actualizare

Redactie

MARAMUREŞENI, MAI MULTĂ VIGILENŢĂ! Furt de bani dintr-o locuinţă neîncuiată la Seini, furt de borsetă lăsată la vedere într-o maşină, tâlhărie în Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: ACUZE GRAVE – Tată și fiu loviți și încătușați de poliție. Oamenii susțin că polițiștii ar fi scos pistolul amenințându-i (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.