EvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIVITATE: TANAR PRINS DE UN AGENT QUICK PROTECT CU UN REVOLVER CU GLONT INTR-UN CLUB DIN BAIA MARE. POLITIA ESTE IN ALERTA MAXIMA (GALERIE FOTO)

Caz halucinant in noaptea de vineri spre sambata intr-un club din municipiul Baia Mare. Un tanar a inceput sa se laude altor persoane in zona toaletelor cu pistolul pe care il avea asupra lui. Vigilenta unui agent de securitate al firmei Quick Protect a dus la dezamarmarea tanarului si predarea armei la politie. Suspectul insa a reusit sa fuga iar acum Politia Maramures este in alerta maxima. Si asta deoarece conform unor surse arma ar fi fost folosita cu cel putin 1-2 ore inainte de a fi dezamarmat in clubul baimarean.

Incidentul s-a petrecut in jurul orei 2.20 intr-un club celebru din Baia Mare. Tanarul in varsta de aproximativ 20-21 ani dintr-un oras din Maramuresul Istoric, dar care locuieste in zona Capitalei Belgiei, Bruxelles, a mers la toaletele din club iar acolo a scos pistolul cu care s-a laudat mai multor persoane.

Unul dintre agentii de securitate a aflat despre acest lucru si cu mare tact a reusit sa il invite pe tanar la intrarea in club, o zona in care nu se aflau multe persoane. Imediat a trecut la perchezitia corporala a individului, iar asupra lui a fost aflat pistolul. Este vorba despre un revolver marca Ruger GP 100, calibrul 357 Magnum, prevazut cu incarcator tip butoias. Avea glont capsa nepercutata 357 Magnum Aquila.

In timp ce suspectul era luat la intrebari acesta a reusit sa scape si a rupt-o la fuga. Agentii de securitate au alertat politia iar in acest moment suspectul este cautat in intreg judetul. Exista suspiciuni, conform unor surse, ca arma ar fi fost folosita in urma cu 1-2 ore inainte de dezarmarea sa. Aceleasi surse sustin ca individul ar fi spus ca ar fi nevoit sa umble inarmat deoarece se teme pentru viata lui, sustinand ca ar fi urmarit.

Un astfel de pistol se vinde in Statele Unite pe e-Bay cu preturi cuprinse intre 500 si 800 USD. Este cel mai puternic pistol fabricat de americani.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures
Azi noapte, agentii unei firme de paza au observat intr-un club din Baia Mare un tanar care avea asupra lui o arma. Agentii de paza au luat arma, insa tanarul a reusit sa fuga. In urma sesizarii politistii au demarat activitatile specifice de cautare a tanarului.

In urma activitatilor efectuate, politistii l-au gasit si identificat pe tanarul banuit de comiterea faptei. Acesta are 17 ani si in acest moment este retinut la sediul politiei pentru audieri.

Arma letala cu care a intrat in club a fost ridicata de politisti in vederea expertizarii. De asemenea, politistii au mai ridicat in vederea expertizarii mai multe plicuri cu substanta, gasite asupra tanarului in momentul in care a fost depistat.

Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a tanarului si tragerea acestuia la raspundere penala.

VEZI AICI CINE ESTE SUSPECTUL

EXCLUSIVITATE: PISTOLARUL DE NUMAI 17 ANI DIN CLUB A FOST SALTAT DE POLITIE. AVEA DROGURI ASUPRA LUI. SE POZA CU PISTOALE PE FACEBOOK (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Te-ar putea interesa si

TÂRGU LĂPUȘ: Minori francezi identificaţi la scurt timp după sesizarea dispariţiei (galerie foto)

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Doi bărbaţi beţi au fost loviţi de o maşină la Seini. Unul a decedat, celălalt a ajus la spital (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Școala Altfel… Tradițională, la Şcoala Gimnazială Cupşeni

Redactie

4 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.