BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACTUALIZARE 3: 5 VICTIME IN URMA IMPACTULUI DINTRE DOUA MASINI. UN VEHICUL A LUAT FOC (FOTO/VIDEO)

Un grav accident de circulatie s-a produs in urma cu putin timp in centrul localitatii Satu Nou de Jos. 

Din primele informatii se pare ca doua autoturisme s-au ciocnit violent iar patru persoane au ramas incarcerate. Mai mult una dintre masini se pare ca a luat foc.

ACTUALIZARE 1

In acest moment traficul intre Baia Mare si Somcuta Mare pe  drumulul judetean 182 B este complet inchis.

ACTUALIZARE 2 – ISU MARAMURES

Pompierii baimareni au intervenit in cazul unui accident rutier produs in Satu Nou de Jos. In urma accidentului au rezultat 5 victime, din care una a fost incarcerata si scoasa dintre fiarele masinii de catre echipajul de descarcerare. Toate cele 5 victime au fost preluate de catre echipajele SMURD si SAJ si transportate la spital.

ACTUALIZARE 2 – IPJ MARAMURES

Aseară, la ora 17.00, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că pe D.J.182B, în localitatea Satu Nou de Jos s-a produs un accident de circulaţie cu mai multe victime.

Un bărbat de 45 de ani, din Cavnic, care conducea un autoturism, a pătruns cu viteză într-o curbă, a ajuns pe sensul opus de mers unde a acroşat în partea din spate un autoturism condus de o tânără de 23 de ani, iar apoi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de un tânăr de 18 ani.

În urma impactului conducătorul auto din Cavnic, şoferul din maşina acroşată frontal şi cinci pasageri din autoturismele implicate au fost răniţi şi transportaţi la spital. Şase dintre aceştia au rămas internaţi sub supraveghere medicală.

Datorită leziunilor suferite, şoferul din Cavnic nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Ceilalţi doi şoferi nu se aflau sub influenţa alcoolului. Traficul rutier a fost blocat pentru aproximativ 1 h şi 30 minute.

Poliţiştii continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

ŞTIŢI CE ÎNSEAMNĂ SITUAŢIA DE CRIZĂ ÎN ROMÂNIA? Bărbații între 18 și 60 de ani, în rezerva generală în caz de război

Redactie

S-A ALES CU DOSAR PENAL: A lovit o femeie, nemulţumit că l-a fotografiat în timp ce a trecut cu maşina peste spaţiul verde din zona Piaţa Izvoare

Redactie

ÎN AJUN DE CRĂCIUN: Accident grav la Oncești soldat cu două fetite rănite. Minorele colindau din casă în casă (actualizare)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.