EvenimentTara Lapusului

PADURILE LAPUSULUI: POLITISTII, JANDARMII SI GARDA FORESTIERA ORADEA DIN NOU IN CONTROL

Pe întreg parcursul săptămânii trecute, la Târgu Lăpuş, au avut loc mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional pe linie silvică.

În aceste acţiuni au fost angrenaţi atât poliţişti de la Poliţia oraşului Târgu Lăpuş, cât şi jandarmi şi consilieri din cadrul Gărzii Forestiere Oradea. Acţiunile au avut ca scop creşterea eficienţei activităţilor comune pentru asigurarea integrităţii fondului forestier şi combaterea ilegalităţilor în domeniul forestier şi al protecţiei mediului, în vederea respectării cerinţelor legislaţiei în vigoare din aceste domenii, precum şi asigurarea unor condiţii de piaţă corecte prin eliminarea produselor de provenienţă ilicită şi a evaziunii fiscale.

Au fost controlate cinci parchete de exploatare a materialului lemnos din afara fondului forestier şi patru depozite de material lemnos. Pentru neregulile constatate au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale în cuantum de 10.000 lei.



PUNCT FINAL: „CUIBUL DE VIESPI” DE LA OCOLUL SILVIC TG LAPUS – 19 PERSOANE CERCETATE PENTRU INFRACTIUNI SILVICE SI ECONOMICE

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Trei autospeciale de Poliție au alimentat la pompa de benzină MOTORINĂ. Portarul Minaur-ului a pățit la fel. OPC Maramureș a mers în control (actualizare)

Vasile Dale

ACCIDENT RUTIER LA TÂRGU LĂPUŞ: S-a răsturnat cu maşina în Valea Dobricului. O persoană încarcerată

Redactie

VIDEO: Un autotren a luat foc la intrare în Tăuţii de Sus

Redactie

1 mesaj

Maria decembrie 20, 2017 at 3:35 pm

Dati si numele persoanelor condamnate

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult