EvenimentRecomandateTara Chioarului

TRAGEDIE IN SOMCUTA MARE: O FEMEIE A FOST ACCIDENTATA MORTAL DE UN SOFER DIN BUCIUMI (ACTUALIZARE 2)

Un grav accident de circulatie a avut loc in aceasta seara pe drumul national 1 C Baia Mare – Dej, pe raza orasului Somcuta Mare.

Din primele informatii se pare ca un barbat din Buciumi conducea un autoturism dinspre Calea Miresului spre centrul orasului Somcuta Mare, cand in imediata apropiere a unui curbe deosebit de periculoase la dreapta a suprins si accidentat grav o femeie care se pare s-ar fi angajat in traversarea drumului prin loc nepermis si fara sa se asigure.

In urma impactului femeia a fost grav accidentata. Un echipaj al Ambulantei Somcuta Mare a sosit la fata locului pentru a-i acorda primului ajutor.



Din pacate cu toate eforturile depuse acestia au fost nevoiti sa declare decesul.

Politistii din Somcuta Mare au deschis o ancheta in acest caz urmand a dispune masurile legale.

ACTUALIZARE 1

Femeia avea varsta de 70 de ani si era mama jandarmului din Somcuta Mare care a decedat pe terenul de fotbal in urma cu ceva vreme. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul inregistrat fiind zero.

ACTUALIZARE 2 – IPJ MARAMURES

O femeie care a traversat strada neregulamentar a decedat în urma unui accident rutier

Ieri după-amiază, în jurul orei 18.00, poliţia a fost sesizată că pe strada Nicolae Bălcescu din Şomcuta Mare, la ieşirea dintr-o curbă periculoasă, s-a produs un accident de circulaţie.

Deplasaţi de urgenţă la locul faptei, din primele verificări efectuate poliţiştii au constatat că o femeie care a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure, a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani, din oraş.

Femeia a fost rănită şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare unde, datorită leziunilor suferite la scurt timp a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului. Poliţiştii continuă cercetările.

Recomandăm şoferilor să conducă prudent, în special în situaţia în care vizibilitatea este redusă, să adapteze viteza la condiţiile de drum şi trafic iar pietonilor, pentru a nu-şi pierde viaţa în urma unor accidente, să se asigure temeinic înainte de a traversa şi pe timp de întuneric să poarte îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante.

foto arhiva

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT: O AUTOBASCULANTA S-A RASTURNAT PE STRADA OBORULUI DIN BAIA MARE. SOFERUL ERA BEAT CRITA (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

SALVAMONT ÎN ACȚIUNE: Un bărbat a căzut dintr-o căruță într-o râpă pe Valea Vaserului (foto/video)

Vasile Dale

FOTO / VIDEO: Autospeciala Jandarmeriei sătmărene, în şanţ. Cinci jandarmi răniţi au ajuns la spital – ACTUALIZARE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult