EvenimentRecomandateTara Codrului

ACTUALIZARE: ACCIDENT CU O MASINA IMPLICATA IN ARINIS. SOFERUL ERA BEAT CRITA SI A FUGIT

In urma cu putin timp echipajele pompierilor de la descarcerare din Farcasa si echipajul SMURD, dar si ambulantele, au fost sesizate despre producerea unui accident pe raza localitatii Arinis, in zona Dispensarului Medical.

Din primele informatii se pare ca in eveniment a fost implicat un autoturism iar mai multe persoane sunt ranite.

ACTUALIZARE

Aseară, la ora 21.40, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNAUAU 112 că pe raza localităţii Ariniş s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.

La faţa locului, poliţiştii au găsit autoturismul implicat în producerea accidentului în şanţul din dreptul unui imobil iar lângă autoturism au fost identificaţi doi pasageri: o femeie de 33 de ani din Tăuţii Măgherăuş şi un băimărean de 40 de ani, care prezenta leziuni corporale. Acesta a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În mai puţin de o oră poliţiştii l-au depistat pe şofer, pe raza localităţii Urmeniş. Este vorba despre un băimărean de 40 de ani care, după producerea accidentului, a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei. În urma testării cu aparatul etilotest poliţiştii au constatat că acesta avea o concentraţie de peste 1.10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Băimăreanul a fost condus la Centru de Permanenţă Fărcaşa unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT GRAV: S-a izbit cu mașina de un podeț la Strâmtorile Țicăului. Șoferul încarcerat (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

ÎNGRIJORĂTOR /ACTUALIZARE 3: Pestă porcină africană şi la Oncești. Culmea chiar la samsar acasa!!! În acest moment avem trei focare: la două gospodării din Ieud și la una din Oncești

Vasile Dale

ACCIDENTE DE CRACIUN: DOUA VICTIME LA INTRARE IN BAIA MARE. TEAVA DE GAZ DISTRUSA TOT IN BAIA MARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.