EvenimentRecomandate

SUB ABURII ALCOOLULUI: UN BAIMAREAN A DISTRUS O AMBULANTA AFLATA IN MISIUNE PE STRADA HORIA (FOTO)

Alcoolul consumat în exces are nenumărate efecte atât asupra persoanei în cauză cât şi asupra celor din jur. Lipsite de discernământ, dezorientate şi confuze, persoanele aflate în stare de ebrietate provoacă scandaluri, distrugeri, bătăi, şi totul devine şi mai grav când se consideră suficient de apte pentru a conduce autovehicule. În preajma sărbătorii Crăciunului, poliţiştii au fost sesizaţi să intervină la mai multe evenimente generate de consumul excesiv de alcool iar unii maramureşenii au primit daruri pe care nu le-au cerut: dosare penale.

BAIA MARE: Supărat pe ambulanţă …

Ieri dimineaţă la ora 09,30, un băimărean a sesizat poliţia că o persoană necunoscută a distrus o autospecială a Serviciului de Ambulanţă Maramureş, aflată în misiune, parcată pe strada Horea din municipiul Baia Mare. La câteva ore de la sesizare, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat un băimărean de 37 de ani bănuit de comiterea faptei. Poliţiştii au stabilit că acesta, pe fondul consumului excesiv de alcool, a lovit cu piciorul autospeciala, distrugând proiectorul de ceaţă şi o bucată din masca de protecţie.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

 

SATU NOU DE JOS: La 76 de ani – la volan cu o concentraţie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat

Aseară, în jurul orei 22,00, între localităţile Satu Nou de Jos şi Cătălina, s-a produs un accident de circulaţie pe fondul consumului de alcool. Un bărbat de 76 de ani din Cătălina, care conducea un autoturism, nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă prin dreapta. Apoi autoturismul a ajuns într-o râpă. În urma impactului conducătorul auto a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că avea o concentraţie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

I-au fost recoltate probe de sânge, iar poliţiştii continuă cercetările.

ROZAVLEA: Copilă de doi ani pusă în pericol de propriul tată

 Azi noapte, la 00,51, poliţiştii au intervenit pe raza comunei Rozavlea, la un  accident de circulaţie. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că un bărbat de 36 de ani din localitate, pe fondul consumului de alcool s-a cercetat cu soţia, şi-a luat fiica de doi ani,  şi fără să ţină cont de pericolul la care s-a expus atât pe el cât şi pe fiica lui,  s-a urcat la volanul autoturismului şi a plecat de acasă.

Drumul parcurs nu a fost prea lung pentru că bărbatul a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită. Deoarece avea o concentraţie alcoolică de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, acestuia i-a fost recoltat sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Şi în acest caz a fost întocmit dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: O ursoaică cu doi pui a atacat la Sighet un cioban și l-a rănit. Două oi au fost mâncate – actualizare

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: O femeie a fost electrocutată după ce o salcie a căzut peste firele de curent în Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV: Un adolescent în vârstă de 16 ani a reclamat că a fost strâns de gât de un vecin în Baia Mare (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.