EvenimentNational

DUPA VICEPRESEDINTELE SPR DIAMANTUL: VICEPRESEDINTII IPJ MARAMURES SI ITPF SIGHETU MARMATIEI AU DEMISIONAT

Demisii în masă din conducerea Sindicatului Polițiștilor din România DIAMANTUL Polițistul criminalist Bogdan Bănică, liderul SPRD Suceava, care în luna octombrie a demisionat din funcția de vicepreședinte la nivel național al sindicatului, astăzi și-a anunțat demisia și din funcția de președinte al Organizației Județene Diamantul, renunțând totodată și la calitatea de membru. Acest act vine in urma mai multor demisii ale unor lideri de organizatii judetene (Arges, Vaslui, Brasov), dar si in urma demisiei depuse in luna decembrie de vicepresedintele national Ion Tomoioaga, Politia de Frontiera Maramures.

Astazi, vicepresedintele IPJ Maramures Emil Bordean si vicepresedintele ITPF Sighetu Marmatiei, Alina Coman si-au prezentat demisiile la nivelul conducerii SPR Dimantul. Alaturi de cei doi au plecat la SNPR DECUS aproximativ 50 de politisti.

De asemenea, liderii teritorial ai DGPMB si IPJ Ilfov s-au separat de SPR Diamantul, alegand sa-si constituie organizatii sindicalte de sine statatoare. Din datele pe care le detinem, nemultumirile liderilor demisionari au legatura directa cu nontransparenta financiara a sindicatului, precum si cu faptul ca la masa negocierilor cu MAI si IGPR sunt reprezentati de politisti pensionari, depasiti de evolutia evenomentelor. „Din motive personale azi 2.01.2018 demisionez din functia de Presedinte al SPR Diamantul Suceava si renunt la calitatea de membru al SPRD. Mult succes in continuare” e mesajul transmis de Bogdan Baica, liderul SPR Suceava. Si acesta a trecut la Sindicatul National al Politistilor din Romania DECUS.



Sursa: Stiri din Bucovina.ro.

DEMISII LA VARFUL SINDICATULUI DIAMANTUL ROMANIA. MOTIVUL – POLITISTII PENSIONARI VOR REPREZENTA SINDICATUL LA DISCUTIILE CU MAI

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO: Accidente în Baia Mare și Tăuții Măgherăuș. Trafic îngreunat pe DN1C – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Ziua Națională a României: 8 maramureșeni, inclusiv Prefectul, medaliați de Președintele României cu ordinul și medalia ”Bărbăție și Credință” în grad de Cavaler

Vasile Dale

Gabriel Zetea a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. CJSU Maramureș și DSP Maramureș confirmă dar ne mint ÎN MOD OFICIAL

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult