Eveniment

ACŢIUNI LA SIGHETU MARMAŢIEI: Sigheteni cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi femeie din Sat Şugatag prinsă cu ţigări de contrabandă

O femeie din Sighetu Marmaţiei s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prinsă în flagrant de poliţişti în timp ce vindea ţigări de contrabandă. Alte persoane au fost sancţionate contravenţional.

Premergător sărbătorilor pe rit vechi, la sfârşitul săptămânii trecute poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei au efectuat activităţi, pe raza de competenţă, pentru menţinerea unui climat de siguranţă publică, pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru combaterea comerţului ilicit.

În cadrul activităţilor desfăşurate în piaţa Bazar din municipiu, poliţiştii au depistat o femeie care avea asupra sa mai multe pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Femeia, în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul în Sat Şugatag, nu le-a putut prezenta poliţiştilor actele de provenienţă a celor 82 pachete cu ţigări de diferite mărci.

Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

De asemenea, în cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au verificat mai multe persoane fizice şi juridice iar pentru neregulile constatate au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 800 de lei.

Sâmbătă dimineaţa, la ora 09.00, o patrulă de siguranţă publică care desfăşura activităţi pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei a intervenit la un scandal sesizat la un local public de pe strada Ioan Mihaly de Apşa.

Verificările efectuate de poliţişti au relevat faptul că scandalul a fost provocat de doi clienţi de 27 respectiv 30 de ani, din municipiu, pe fondul consumului de alcool şi al nemulţumirii privind genul de muzică difuzat în local.

În urma altercaţiei, administratorul localului şi cei doi tineri au suferit leziuni corporale iar geamul uşii de acces în imobil a fost distrus.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au reuşit aplanarea conflictului, continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să dispună măsuri.

(foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

INFRACŢIUNI ÎN WEEKEND: Un băimărean beat a furat maşina prietenului şi a făcut câteva ture, iar un altul s-a urcat beat la volan şi a lovit două maşini parcate

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: După ce a paralizat circulația în Hatvan, minirecitalul lui Shaban Regele din Banat a fost spart de Poliția Municipiului Baia Mare

Vasile Dale

INCIDENT REVOLTĂTOR LA RUSCOVA: Un tânăr beat şi-a schingiuit câinele ciobănesc… tăindu-i coada

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.