Eveniment

ANIVERSARE: Opt ani de activitate pentru SMURD Maramureş

S.M.U.R.D. Maramureș aniversează luni, 8 ianuarie, 8 ani de activitate.

De-a lungul celor 8 ani, personalul S.M.U.R.D. Maramureș a fost permanent la datorie, 24 de ore din 24 și a intervenit cu profesionalism și promptitudine, în peste 46.000 de cazuri, pentru salvarea celor aflați la nevoie și au intrat în conștiința maramureșenilor ca simboluri ale speranței, ale ajutorului venit rapid, în cele mai grele clipe.

În cei 8 ani de ctivitate 280 de paramedici au fost pregătiți pentru acordarea primului ajutor calificat, descarcerare și operațiuni de salvare, având competențe resuscitarea cardio-pulmonară și acordarea primului ajutor în caz de traumă.



Începând cu anul 2015, paramedicii au trecut la un nivel superior de pregătire, iar după absolvirea unui curs, competențele paramedicilor s-au extins cu abordul intravenos și protezarea respiratorie.

În acest moment, S.M.U.R.D. Maramureș funcționează cu 9 echipaje, un echipaj de terapie intensivă mobilă și 8 echipaje de prim ajutor.

„La ceas aniversar le urăm colegilor noștri multă, sănătate și putere de muncă în nobila lor misiune. La mulți ani!”, este mesajul transmis de reprezentanţii ISU.

Te-ar putea interesa si

NU FIȚI NAIVI! ESCROCII VOR PROFITA: Maramureşeancă înşelată în numele unor companii de telefonie mobilă

Redactie

COVID-19: Zeci de medici și asistente din Bistrița și Năsăud tratat câteva zile fără protecție specială o pacientă infectată: vânzător de baticuri prin Borşa

Vasile Dale

FOTO / VIDEO EXCLUSIV BORȘA: Un bărbat aflat pe un moped a căzut pe șosea în fata unei mașini (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult